Oyle bir mucizeki hele ilk gordugumde ayyyy tin tin tin servisten indiler geliyler sirtlarinda küçük renkli sirt çantaları yurda girdiler boyle idari odaya getiriyorlar bende camdanda goruyorum annem gordu ihhhh ihhh kizimmmm nekadar güzel cocuklarr dedi ya benim yuregim pir pir atiyordu heyacandan olecegimm sandim ve gordum ben sok aglasam aglayamiyorum konussam konusamiyorum

nutkum durdu dilim tutuldu titriyordum ,esimi gorseniz baslarda ben karismam diyen adamm benden önce esim sarildi konustu kucagina aldi ve ben hic konusamadim orda pedogogda vardi beni gordu halimden anladı...sonra pedogog bi haftaligina gezmeye gideceksiniz dedi kizima sordu gidermisin die yokk gitmem dedi,kucugum cok kucuktu ve oglum hemen ordan ben giderim dedi kizimda kardesini birakmamak yanliz kalmamak icin geldi ama bi gorseniz gozleri cakil yesili esmerim benimm..benim gozler renkli degil hep hayalimdi gozleri rekli cocugum olsun.oglanda esime cokk benziyor eger ben dogursam bu kadar benzemez di heral..
Ve oglan babasinin kucagindan hic inmez ilk başlarda esimin suratina suratini sakalina surterdi taki surati kirmizi olup aciyana kadar babamm babam diee
Kizim icine kapanik utangacti sindi ise systuramiyorumm kardesiyle birlikte hic ayrilmazla bilginiz yapisik ikiz ne yerse yasin bir birinden habersiz yemezler seslenirle su var bu var diee :)))
Bunlar en cok en iyi yönleri ama sindi elhamdulillah cok iyiyiz ..
Evet kizlar nasil bi duygu oldugunu belki biraz olsun anlatabilmisimdirr.. arada böyle duygulari sizlerle paylasinca cok rahatliyorum.. sıkkmadim ins sizleri