- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #184.401
Gunaydin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin tatlim nassilsinGunaydin![]()
Gunaydin cnm bugun nasilsin agrin var miGünaydın kizlarr cok uykum vaa 8:30da kalktim esim icin bahceye gitcekti kahvalti hazirladimm gecede gec yattim di.. gönderdim esimi msj coktan yazdimdi gitmemis :))
Tmm canim dikkat ederim umudum yok ya bu bünye 12yildir beni hep kandirdi :))kiz ben sana dikkat et demedimmm mi iki saat yurumussun evde canin cikmiss eve bisi demiyomda iki saat yurumek nedir dikkat et dinlen sen birnkac gun lutfen bebis olabilir
Karisimi yapip buzlugami koyuyorsunuz cnmm
Okurken gozlerim doldu inan cnm. Rabbim kendi canindan kanindan da evlat sahibi olmayi nasip etsin. Olmasa bile senin cok guzel iki evladin var masallah ne kadar guzel sevginiz merhametiniz Allah daim etsin![]()
GunaydııınGunaydin kizlar![]()
Anaaa munter senin bebis 10cu ayin 7sindemi dogacak terazi olcak benim gibi bende 6sinda dogmusumm..Gunaydin cnm bugun nasilsin agrin var mi
Valla hepsinin geniyle oynuyorlar mesala haslanmis tavugun suyuyla yrmek yapiydim şimdi o suyu artik dokecem butun horman o suya cikiyormus..ben sadece er diye baslayan marka alim dini kesim oluyormuş o yonden yoksa koy tavugu bulmakts zor guvenilir olcakk. .Kizlar marketten aldiginiz organik tavuk markasi var mi ? Bildiginiz guvendiginiz
Bebeğim çok duygulandirdinOyle bir mucizeki hele ilk gordugumde ayyyy tin tin tin servisten indiler geliyler sirtlarinda küçük renkli sirt çantaları yurda girdiler boyle idari odaya getiriyorlar bende camdanda goruyorum annem gordu ihhhh ihhh kizimmmm nekadar güzel cocuklarr dedi ya benim yuregim pir pir atiyordu heyacandan olecegimm sandim ve gordum ben sok aglasam aglayamiyorum konussam konusamiyorumnutkum durdu dilim tutuldu titriyordum ,esimi gorseniz baslarda ben karismam diyen adamm benden önce esim sarildi konustu kucagina aldi ve ben hic konusamadim orda pedogogda vardi beni gordu halimden anladı...sonra pedogog bi haftaligina gezmeye gideceksiniz dedi kizima sordu gidermisin die yokk gitmem dedi,kucugum cok kucuktu ve oglum hemen ordan ben giderim dedi kizimda kardesini birakmamak yanliz kalmamak icin geldi ama bi gorseniz gozleri cakil yesili esmerim benimm..benim gozler renkli degil hep hayalimdi gozleri rekli cocugum olsun.oglanda esime cokk benziyor eger ben dogursam bu kadar benzemez di heral..
Ve oglan babasinin kucagindan hic inmez ilk başlarda esimin suratina suratini sakalina surterdi taki surati kirmizi olup aciyana kadar babamm babam diee
Kizim icine kapanik utangacti sindi ise systuramiyorumm kardesiyle birlikte hic ayrilmazla bilginiz yapisik ikiz ne yerse yasin bir birinden habersiz yemezler seslenirle su var bu var diee :)))
Bunlar en cok en iyi yönleri ama sindi elhamdulillah cok iyiyiz ..
Evet kizlar nasil bi duygu oldugunu belki biraz olsun anlatabilmisimdirr.. arada böyle duygulari sizlerle paylasinca cok rahatliyorum.. sıkkmadim ins sizleri![]()
Azar azar yemissin kuzum pek zarar etceni sanmammmDunku menumu yazim
Öğle 13:00 gibi yedim sabah canim hic bisey istemedi
Yulaf ezmeli omlet yaptim zeytin peynir bir dilim mayali hamurdan yapilmis patates borek ten yidim yagsi kitti bir tatli kasik pekmez sekersiz cay
Ara iki küçük elma
Aksamda misafir vardi 19:30 dami ne
Yarim lavas 30gr kadar vardi marulla cig kofte durdum yidim iki sb ayran ictim sonra iki 3kupa sekersiz cay ictim gec saate taze çekilmiş turk kahvesinde ictim cok az sekerli di
Su iki lt icmisimdir 2 saat de yürüyüş. .
Bendee yatmak istiyorum cocuklar uyandi gidimde bi tavada yumurtalı borek yapimm yesinler ben çok erkenden küçük yaptim yedim esimlen yagsiz onu yakarım bugunnn. Ama dikkat edicemm aksamada yine sebze çorbası yaptimdi uzerine tereyag yakilmasi gerekiy corba yagsiz oldugu icin gabak havuc patates samirsak karisimi bu corba bunu blenfirdan gecirin uzetine pulbiberli naneli az tereyağı yakiyon corbanin icine katiyion super bi çorba bu arada tarifte verdimmGünaydın kizlaarr
Yataktan çıkmak istemiyorum bugün pazaarr![]()
Dun ve bugun az az derken goturuyosn afern sanaBendee yatmak istiyorum cocuklar uyandi gidimde bi tavada yumurtalı borek yapimm yesinler ben çok erkenden küçük yaptim yedim esimlen yagsiz onu yakarım bugunnn. Ama dikkat edicemm aksamada yine sebze çorbası yaptimdi uzerine tereyag yakilmasi gerekiy corba yagsiz oldugu icin gabak havuc patates samirsak karisimi bu corba bunu blenfirdan gecirin uzetine pulbiberli naneli az tereyağı yakiyon corbanin icine katiyion super bi çorba bu arada tarifte verdimm))
iyiyim bebim sennnGunaydin tatlim nassilsin
Valla güzel gibi geldi kuzumBendee yatmak istiyorum cocuklar uyandi gidimde bi tavada yumurtalı borek yapimm yesinler ben çok erkenden küçük yaptim yedim esimlen yagsiz onu yakarım bugunnn. Ama dikkat edicemm aksamada yine sebze çorbası yaptimdi uzerine tereyag yakilmasi gerekiy corba yagsiz oldugu icin gabak havuc patates samirsak karisimi bu corba bunu blenfirdan gecirin uzetine pulbiberli naneli az tereyağı yakiyon corbanin icine katiyion super bi çorba bu arada tarifte verdimm))
Dimi dimi sabah ki börek i tarifle arada kaynatmaya çalıştı farkettim ben onuuuuDun ve bugun az az derken goturuyosn afern sana![]()
Biz bi ara tavuk besliyoduk yumurta satiyoduk ama market yumurtalarindan o kadar farklı ki tadı rengi falan şimdi market yumurtalarindan hiç bişey anlamıyorum ben saman gibi geliyo tadiiyiyim bebim sennn
Tavuk instgramda biyeri takibe aldim alanlar vs yazmis bide video cekiyolar yumurtalari, civcivleri, tavugun halini vshersey orjnl koy urunu. Kizim icin yunurta siparisi dusunuyorm bende. Organik aliyoruz ama ne kadar. Biktim vallahi yogurt evde yapiyoruz. Meyve suyu icmesinler diye kompsto hosaf yapiyoruz. Ee tavuguda bizmi besleyelim yaa pfff
Migrosta satılıyordu bir ara bak istersen.. zor pişerse organiktir kuzenim sürekli alıyordu migrostanKizlar marketten aldiginiz organik tavuk markasi var mi ? Bildiginiz guvendiginiz