• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biz bi ara tavuk besliyoduk yumurta satiyoduk ama market yumurtalarindan o kadar farklı ki tadı rengi falan şimdi market yumurtalarindan hiç bişey anlamıyorum ben saman gibi geliyo tadi
Bende 17 yasima kadar her sene 15 20 gunlugune koyumuze ziyarete giderdik hergun babaannemn ineklerinden taze sut, taze yogurt, peynir, yumurtaa ekmek sebzw hersey simdi burda ki gunluk sut bile vu sutmu diyorum yokyok

Ama pazar aldigim kapiya gelen sutcumu begeniyorumm tadi fln cok guzl yogurt oluyo.
Koy tavugu beraber kesmisligimiz bile var cocukken :) sakiz gibi olur :) ben pek sevmem koy tavugu :KK70:

Bende 17 yasima kadar her sene 15 20 gunlugune koyumuze ziyarete giderdik hergun babaannemn ineklerinden taze sut, taze yogurt, peynir, yumurtaa ekmek sebzw hersey simdi burda ki gunluk sut bile vu sutmu diyorum yokyok

Ama pazar aldigim kapiya gelen sutcumu begeniyorumm tadi fln cok guzl yogurt oluyo.
Koy tavugu beraber kesmisligimiz bile var cocukken :) sakiz gibi olur :) ben pek sevmem koy tavugu :KK70:
Emekli olunca köye yerlescem ben :D hayalim sebze yetistirmeye bayılırım balkonda domates falan yetistiriyorum yazın sende yap bak kızın sever eminim sularsjniz berabr

Valla güzel gibi geldi kuzum :kk77: sen sabah börek mi yidin:eek:
Valla yagsizdi kuzum oyle su bogregi gibi vicik vicik yagli degildi kose ice kizarmisti yani yaniga benziydi nedense beni yanik yerlerini sevimm:eek::oops::oops: bi dilim ekmek yerine yedimdi yine yirtamadim galiba pufftt

Valla yagsizdi kuzum oyle su bogregi gibi vicik vicik yagli degildi kose ice kizarmisti yani yaniga benziydi nedense beni yanik yerlerini sevimm:eek::oops::oops: bi dilim ekmek yerine yedimdi yine yirtamadim galiba pufftt
Yırtamadin beyni olmadı yani :D bende kizarmis ekmek yedim sabah citir çıtır allah tan az ekmek kalmış evde de çok yiyemedim :D

Biz bi ara tavuk besliyoduk yumurta satiyoduk ama market yumurtalarindan o kadar farklı ki tadı rengi falan şimdi market yumurtalarindan hiç bişey anlamıyorum ben saman gibi geliyo tadi
Bide diyet yapacagiz die ikişer ikiser haslayip yiyok yumurtadami hormonluymus yuhh bee ondan sonrada cocugumuz olmuyor :))

Bide diyet yapacagiz die ikişer ikiser haslayip yiyok yumurtadami hormonluymus yuhh bee ondan sonrada cocugumuz olmuyor :))
Tabi kuzu asıl yumurtada hormon var standart boyuta gelmeden almıyor toptancilar o yüzden hormon kullaniyo yumurtacilar normalde küçük oluyo yumurtalar ama marketlerdeilere bak kocaman kocaman. Ama yemsiz otla bocekle beslenen tavuklarin yumurtalarida büyük oluyo onlar en dogalii

Emekli olunca köye yerlescem ben :KK70: hayalim sebze yetistirmeye bayılırım balkonda domates falan yetistiriyorum yazın sende yap bak kızın sever eminim sularsjniz berabr
Cok zor yerledinn ahaa babam aldi bahce annem yiyecegimiz rkmekmi yoktu sehit sehir gezeydik haystin tadini cikaraydik diyor her zaman yaz geldim hasatlari çıkıyor bahcede calismsktan sürekli ot temizlrmekten kolayyy digilll yaa

Tabi kuzu asıl yumurtada hormon var standart boyuta gelmeden almıyor toptancilar o yüzden hormon kullaniyo yumurtacilar normalde küçük oluyo yumurtalar ama marketlerdeilere bak kocaman kocaman. Ama yemsiz otla bocekle beslenen tavuklarin yumurtalarida büyük oluyo onlar en dogalii
Essah saba ymurta yerine surekli ne yenilcek ben hormon dan kacimm zannederken ice bulasmisimya :((

Cok zor yerledinn ahaa babam aldi bahce annem yiyecegimiz rkmekmi yoktu sehit sehir gezeydik haystin tadini cikaraydik diyor her zaman yaz geldim hasatlari çıkıyor bahcede calismsktan sürekli ot temizlrmekten kolayyy digilll yaa
O kadar büyük değil kız evim olsun küçük bi bahcem olsun kendime yeticek kadar :D yoksa ben ne anlatmrim bahçe isinden:KK53:

Yarın arti çıkan 1 saat spor yapıcak ona göreee
Yapacam kiz bir bucuk haftadir spor yok ne güzel yürüyüş yspiydim oglan sunnet oldu benim regl dengem sasti yiterbe olacaksam olsam garii surekli agri bu ne ParteMoralll sen kac gun gecikyide regl oldundu..biden ben kac agri kesici ictimdi bitki caylar falan ictimdi oooo

Hele esim koyden yumurta getirdiydi kucuk kucuk gorseniz 20 tl idi bu ne boyle dedim bu bizim disimizin kovuguna yetmez dediydim dimekki yerli yumurtsymis haa
:D evet bizde kolisini 20 ye satiyoduk Tavuklar satilmadan poşetlere kırıp buzluga attık yufka makarna yaparkenn kullanalim diye çok lezzetli oluyo makarnalarda bile farkediyoo

Back
X