- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #184.541
hafta sonu çok cok yaptımo zaman bugün 1 saat spor timebende yapcam
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hafta sonu çok cok yaptımo zaman bugün 1 saat spor timebende yapcam
![]()
adaylar da katılabılıyormu?olur kuzum sen herkesi etiketle katılmak isteyenler söylesin öğleden sonra hazırlarız
KUZUUM KİLO VERMŞİSİN NE GÜZELLGunaydınnnbol eksili bir hafta gecirelim insallah.
Cuma: 73.9
Guncel :73.7
- 200
Benide opp noluggyy :))KUZUUM KİLO VERMŞİSİN NE GÜZELL![]()
Evet canımKUZUUM KİLO VERMŞİSİN NE GÜZELL![]()
hafta sonu ayrı artı cıkma cezası ayrıhafta sonu çok cok yaptım![]()
![]()
katılmak isteyen herkesi al kuzum munter hariç o yapmasın artıkadaylar da katılabılıyormu?
hafta sonu ayrı artı cıkma cezası ayrı
katılmak isteyen herkesi al kuzum munter hariç o yapmasın artık
ooo spordan yırtmışıızzEvettt gunaydin turkiye,Günaydın herkese ,Günaydın kk kulübü,gunaydin Gizlaaa :))) vuuuu huuuuu keptincim soyle bi enerjiyle basliyalim gune dimi bi uyumusum aci cekmekten yorulmusum yorgunlugun gitti sindi evett keptinnn sabittt ciktimn regl oldugum halde şükür bugun arti cikmadim bugun sifir kacamak yapmamaya calisacam ins.hadi görüşürüz kayfaltu hazır liyamda yiyekk...
ben varım göbişim pis görünmeye başladı gözüme ... belli kuralları varsa onlarıda öğreneyimKızlar yeni spor listesi hazırlıyoruz
Katılmak isteyenler bildirsin
@munter J jaspeadoBinnur08
EndlessHappiness
SchonerDuft K kova01 E elaalemi
BitmeyenUmidim
htc71 @06Derya @ParteMoralll
senad
ben varım göbişim pis görünmeye başladı gözüme ... belli kuralları varsa onlarıda öğreneyim
benide benide
seni de öpereeeemm![]()
bu cuma listeye alamıyorum ama haftaya cuma listesesiniz beybi ona göre kilo vermeyi durdurmak yokEvet canımcumartesi tartida daha azdim dün biraz bosladim yoksa daha da verebilirdim bu cuma cok buyuk fark olcak kilomda cunku diyetimi daha sıkı tutcam canimm
![]()
yaz beni en başaKızlar yeni spor listesi hazırlıyoruz
Katılmak isteyenler bildirsin
@munter J jaspeadoBinnur08
EndlessHappiness
SchonerDuft K kova01 E elaalemi
BitmeyenUmidim
htc71 @06Derya @ParteMoralll
senad
yok ona sporbende onu etiketlerken bi tereddütte kaldım![]()
öpücük mü istiyosunbenide benide![]()
öpücük mü istiyosunöpim mi
hepinizi öpiiimm
bu hafta sevgi pıtırcıgı olarak gezcm
![]()