• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

☆mart Sonu Hedefleri
clip_image001.gif

( nisan ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)

@ParteMoralll 67=>
@hedef52 55.8=>53
poncikbirgelincik poncikbirgelincik 60.1=>58 :KK57:
@selcanmehmetcan 75.3=>
Mavi boncukkk Mavi boncukkk 75.3=>69 insallah amin
htc71 htc71 64.8=>
munter munter 73.3=>
senad senad 67.9=>
sarraf sarraf 82=>
SchonerDuft SchonerDuft 74=>
Binnur08 Binnur08 73.9=>

ben ince olcam dimi fit gelin olcam zayıfçana olcam:KK8::KK8::KK8::KK8:
iwit en fit sen olcannnnn fit gelincik:nazar:

Şubat Sonu Hedefleri
( mart ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)

@ParteMoralll 67.9=>63
@hedef52 57.2=>53=>55.8:ruh:
@poncikbirgelincik60.9=> 58
@selcanmehmetcan75.5=> 69
@06Derya 82.3=>75
@htc7166.5=> 62.5
@edan1862.5=>60
@munter73.4=> 67.5
gram oynamamisim :KK73:

süt helvası yidim yimeseydim başka yiceğim bişey yoktu akşam spora gidiyorum gözlerim kararıyo sonra :KK43:

Gelinlikte bacahlar gözükmiyy :KK53:
Gelinlik cikinca diyommmmm :ıslık:

al beendende o kadar bende öyle yazacaktim tam makarnayi yiyeydn daha iyiydi en azından karnı doyardi sonrada ben kilo veremiyimm diyi :duduk:ye tatlıları sonrada agla kilo veremiyim diye :63:
akşam gelip dicek ki cok acıktım halley yiyim mi :KK53::KK53:

hiç yapamadım onu ya sabahın köründe hazırlanamiyiim:uykucu::uykucu:
Amaaan usengeccc:süslü: anne oldummm hic degisemiyimmm suslenmekten vazgecemem :D
bundan sonra böyle :KK70::KK70: aday listesinde takıma ugramayan 2 kişi listeden cıkartıldı şimdi 2 kişilik açık oluştu su liste bi tamamlanaydı bende rahat etcem :kahve:
Kimi cikardinnnnnnn
Ben öğlende yemek yerine tatlı yedim :KK47::KK47:
Ohooooooo ben ne diyorummmm sen ne diyosunnnnnnn:tokat: pfffffffff
Selam canım kv felç gecirmişti yazın şimdi atak geçirdi yine ondan geldim canım..
cnmmm coook gecmis olsunnnnn

Amaaan usengeccc:süslü: anne oldummm hic degisemiyimmm suslenmekten vazgecemem :KK70:

Kimi cikardinnnnnnn

Ohooooooo ben ne diyorummmm sen ne diyosunnnnnnn:tokat: pfffffffff
cnmmm coook gecmis olsunnnnn

aday listesinden kuzum geçen cumadan beri gelmeyen 2 kişi vardı 3 gün bildirim yapmayınca cıakrdım listeden daha başta böyle olaaann:işsiz::işsiz::işsiz:
ay ben simdi süslenemiyosam o zaman nolurum kim bilir :KK53: sanada maşallahhh:nazar:

Ben mercimek yaptigimda bile kirmizi biber sogan havuc patates koyarim zaten pirinc bulgurda koyarim ekstra besleyici olur
içine elma atmayı da dene çok güzel oluyor bensaydıklarına elma da ekleyip yaparım ama kırmızı biber koymamıştım onu da denicem eminim güzel olur

Back
X