- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #185.221
Hadi bakalim bu hafta herkes en az 1 kg verse superr olurr sonunculuklardan kurtuluruz artik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalim bu hafta herkes en az 1 kg verse superr olurr sonunculuklardan kurtuluruz artik![]()
ben program yükledim telefona bana günlük 1800 dedi tabi 1800 çok çok fazla benim en fazla 1600 civarı diyetisyene gittiğim dönemden bliyorum ... sen günlük en fazla 1000 kalori ye spor da yapıyorsun zaten ... sabah kahvaltıda ne yediysen google teyzeye sor kaç kalori dye o söyler bir yere not al yediklerini sınırı aşma ... birde makarna pilav tarzı şeylerde yeme .. spordan sonrada tartılma + görünürsün benim hocalar öyle derdi hepnasıl hesaplıcam onu yaa ve günlük kaç kalori yemem gerekiyo
Olmazzzzzbenim 1 kilo imkansız gibi görünüyor
61,8'dim bugün yani +700
ben program yükledim telefona bana günlük 1800 dedi tabi 1800 çok çok fazla benim en fazla 1600 civarı diyetisyene gittiğim dönemden bliyorum ... sen günlük en fazla 1000 kalori ye spor da yapıyorsun zaten ... sabah kahvaltıda ne yediysen google teyzeye sor kaç kalori dye o söyler bir yere not al yediklerini sınırı aşma ... birde makarna pilav tarzı şeylerde yeme .. spordan sonrada tartılma + görünürsün benim hocalar öyle derdi hep
ne olmazOlmazzzzz
hm ilk kez duydum zaten kalın .... ara vereyim o zaman 6 larda yapmaya başlayım kilom ağır geliyor zaten bedenime yormayım iyiceSquat mi yapiyosun.
Bedenin bacaklara yuklendigi sporlar bacaklari kalinlastiriyomus.yani istersen kilon hedefe yakinken basla squata.
fatsecret .. bana adım sayar programı gerekli walklogger kullanıyorum ama 500 adımda 1000 kalori yaktın diyorben daha önce bi program indirmistim o hesaplıyodu kalorileri ben yine indiriyiim canım senin programın adı neydı
evet ben jillian yaptım bi ara baya cok iyi terletiyo ama dediğin gibi kalınlaştırıyo bacakları bende kolumun altında yan taraflarda bariz kas olmştukaptinn ben jillian yapmicam. Arastirdim baya bacaklar kalinlasiyomus.
Yani jillian biliyosan cok zor bacak hareketlri mesela hala bacaklarim popom koltuk altlarim falan aciyo. Yani zayif olmak lazim onu yapmak icin.
Squat falan yapan varsa cok onermiyorum kilonuza gore tabi
Tabi bende istiyorum da yapmiyorum squat cnku korkuyorm suan daha hedefe ulasmadim. Zaten aamac incelmesi bazi insanlarida biliyorm ki incecikken spor yapip kalin bacak oluyolr ama oyle begeniyolar ben begenmiyorm kaba geliyohm ilk kez duydum zaten kalın .... ara vereyim o zaman 6 larda yapmaya başlayım kilom ağır geliyor zaten bedenime yormayım iyice![]()
ben squata basladıydım o da mı iyi değil ki yakaptinn ben jillian yapmicam. Arastirdim baya bacaklar kalinlasiyomus.
Yani jillian biliyosan cok zor bacak hareketlri mesela hala bacaklarim popom koltuk altlarim falan aciyo. Yani zayif olmak lazim onu yapmak icin.
Squat falan yapan varsa cok onermiyorum kilonuza gore tabi
fatsecret .. bana adım sayar programı gerekli walklogger kullanıyorum ama 500 adımda 1000 kalori yaktın diyor
iyi bakalim cumaya eksiye gecersin o zaman![]()
Arti olmaaaa arti istemiyorummmmmmmmmmmmne olmaz![]()
evet suan oyle biseye ihtiyacim yok. Sarkan biyerim olmadi zaten cok sukur. Sikilasmaya yada eritmeye yonelik olabilirevet ben jillian yaptım bi ara baya cok iyi terletiyo ama dediğin gibi kalınlaştırıyo bacakları bende kolumun altında yan taraflarda bariz kas olmştu![]()
kalın bacak kalın kol istemiyorum zaten patates çuvalı gibiyim birde kalınlaşsaTabi bende istiyorum da yapmiyorum squat cnku korkuyorm suan daha hedefe ulasmadim. Zaten aamac incelmesi bazi insanlarida biliyorm ki incecikken spor yapip kalin bacak oluyolr ama oyle begeniyolar ben begenmiyorm kaba geliyobence biz bolgesel calisabiliriz mesela ben ikigundur ic bacak calisiyorum.
valla bu seferki takımın cezalarını ben yapcam ama bi dahakine yapmam herkes duysun artı cıkanlar takım yüzdesini düşürenler bunu bilip ona göre hareket etsin ..Hadi bakalim bu hafta herkes en az 1 kg verse superr olurr sonunculuklardan kurtuluruz artik![]()
evet ben jillian yaptım bi ara baya cok iyi terletiyo ama dediğin gibi kalınlaştırıyo bacakları bende kolumun altında yan taraflarda bariz kas olmştu![]()
Senin kilon 55 bilmiyorum ki ya ben zaten cokken yapilmammasi gerektigini biliyodum hatta sekerpancarida diyodu. Ama senin kilon az suanda bence asiri yapmayincs bisey olmazben squata basladıydım o da mı iyi değil ki ya![]()