• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Daha hafif beslen ozaman bak bakalim degisiklik yarat
evet dogruu ama basen ve ic bacak icin bazi hareketler var onlari kaydedip yapmak lazim. Her bolge icin var aslinda

olabilir :) ama mesela popo dik olmasi icin kopek hareketi de var illa squat sart degl :KK70: benm suan baya dik :KK70: :KK70: ama skilassin diye yapabilirim tabisi :d

bu akşam sadece pırasa yiyorummm :KK35:

nişanlıma bana bisiklet alsana dedim çık dogru düzgün yürüyüşünü yap dedi :KK70::KK70::KK70::KK70:
platese mi başlasam:KK58:
Hahaha evt ya bende dusunuyorum olabilir biyere bakarak yapmakndaha iyi
bn zayıfladıkca popm küçüldü :110: hiç sevmedim bu halini önceden kotun altında bi şekli falan vardı en azından bn burdayım diyodu :KK70::KK70::KK70: senin her yerin sıkı zati hiç öle bıngıl bıngıl değilsin ki :KK8::KK8::KK8::KK8:
88kende oyleydim genisiyodum sadece hhahaah :D ah su bacaklarda incelee. Bingil binfil deglm ama suan ic bacagmn skilasmasi lazm kollarim az yumusadi onun icinde kol caliscam

bu akşam sadece pırasa yiyorummm :KK35:
efferinnnnn. Bende mantarli sote yapcm bugun canm cektiiii

Gunaydın kızlar..kahvaltımı yaptım şimdi işler beni bekler..
günaydın canııımm :21: nasıl oldu kv en
Hahaha evt ya bende dusunuyorum olabilir biyere bakarak yapmakndaha iyi
88kende oyleydim genisiyodum sadece hhahaah :KK70: ah su bacaklarda incelee. Bingil binfil deglm ama suan ic bacagmn skilasmasi lazm kollarim az yumusadi onun icinde kol caliscam

efferinnnnn. Bende mantarli sote yapcm bugun canm cektiiii

sen sanslısın işte bnm etim yumusakk:silah:
plates yapak plates seti mi almam gerkeiyo onun için annem beni öldürcek evde yer kalmadı :KK47:

Canm bazı şeyler var özel. Onlardan ötürü olabilir. Çok kötüyüm ders falan zor çalışıyorum. Neyse sen nasılsın canım benim? munter munter
kaptinn kaptinn canm bu arada şimdi gördüm girip yazmıyor demişsin ama izne ayrıldıgımdan beri ilk defa dün girdim

Canm bazı şeyler var özel. Onlardan ötürü olabilir. Çok kötüyüm ders falan zor çalışıyorum. Neyse sen nasılsın canım benim? munter munter
kaptinn kaptinn canm bu arada şimdi gördüm girip yazmıyor demişsin ama izne ayrıldıgımdan beri ilk defa dün girdim
ben arada bakıyorum sana tatlım dün baktım perşembe günü siteye girmişsin

bn zayıfladıkca popm küçüldü :110: hiç sevmedim bu halini önceden kotun altında bi şekli falan vardı en azından bn burdayım diyodu :KK70::KK70::KK70: senin her yerin sıkı zati hiç öle bıngıl bıngıl değilsin ki :KK8::KK8::KK8::KK8:
Squatlar popoyu şekle sokuyor canım :) zayıflasan bile taş gibi oluyor:))

ben arada bakıyorum sana tatlım dün baktım perşembe günü siteye girmişsin
Perş günü siteye girmişim :oha: ben siteye zaten bilgisayardan giriyorum.bilgisayarı da ne zamandır açmıyorum adam akıllı. site Chrome da kayıtlı. eğer açtıysam belki otomatik girmiştir hiç hatırlamıyorum inan. yine de özür dilerim

bende istemiyorm ama sadece ince kolda azicik kas olabilir ski. Ben kurularida pek begenmiyorum :KK70: haahah :d
Ben kucuk bi alet aldim onunla yapmaya basladim

Aynennnn oyle.
yuruyus, plates ,leslie fln olabilir bence.
Bisiklet bile 15 20dk dan sonra basen yapiyomus. Iyi arastrmak lazm
bende pltes topu lastiği titreşim kemeri var öyle duruyor arada kemeri kullanmaya başladım o kadar alsm da kenarda duruyor .. sen ne aldın

günaydın canııımm :21: nasıl oldu kv en

sen sanslısın işte bnm etim yumusakk:silah:
plates yapak plates seti mi almam gerkeiyo onun için annem beni öldürcek evde yer kalmadı :KK47:
Beende lastigi koparmistm yenisini aldm kalin en gereklisi o :KK70: top yok alamam yer kapliyo.aman :KK70:
Ben de 59da takıldım, gerçi bir iki aydır biraz boşladım, ondan hızlı veremiyorum:KK43:
Tam yapamiyosun ya bu ara ondandir cnm asil biraz gider merk etmeeeee.
bende pltes topu lastiği titreşim kemeri var öyle duruyor arada kemeri kullanmaya başladım o kadar alsm da kenarda duruyor .. sen ne aldın
ya plates cemberi degilde onun islemi gibi benimki carpraz adini bulamadim ama videolari bulmstm. Anlamissindir hangisini dedigimi

Beende lastigi koparmistm yenisini aldm kalin en gereklisi o :KK70: top yok alamam yer kapliyo.aman :KK70:

ya plates cemberi degilde onun islemi gibi benimki carpraz adini bulamadim ama videolari bulmstm. Anlamissindir hangisini dedigimi
tight mastır mi canım ona benzettim anlattığından

dünkü menümü yazayım hemen

sabah: haslama yumurta 1 dilim ekmek kk peynir
ara:kahve:
öğle:corba tavk yemeği patatesleri yemedim
ara:kahve
akşam:salata skersiz 3 bardak cay

su 1.5 litre 30dk spor

bugün kayısı suyu içtim 1 elma yicem kahvaltım böyle olcak bu 2 günü cok hafif atlatmam lazım sabah tarıldım kilomda artış yoktu
Daha iyi dune gore saggolasin

Lastik koptu mu :KK57:

evet sozsuzluk işaretine benzeyen bir şey var onu diyon sanırım ... şimdi derslere başlaıyorum bugün arya spor eklemem gerekli çünkü çalışırken boğazım açılıyor azıcıkta olsa :KK53::KK53:

Back
X