- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #186.161
bn yazcm yanına after mafter yok beceremedik diyeneeeeeee ay yanyana fotom vardi onu ariyorm before aftr snr oldm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn yazcm yanına after mafter yok beceremedik diyeneeeeeee ay yanyana fotom vardi onu ariyorm before aftr snr oldm
Kivirciklar cok guzelsiniz masallah bayildim saclarinizakaptinn
poncikbirgelincik
poncikbirgelincik kiz sen o resimde baya etlii gozukuyonnnn 67 69 derim ben sana
at bana da attt
ağırlıkla çalış kuzum daha etkili olur öyle korkma kas yapmazsın![]()
inşallah olur kuzum2 aydir klomende kullandim bakalim bende merak ediyorum bu ay nolur .
parmağının ucuna tuz yala ya da sakız at ağzına ve sakın yemekızlar benı kırbaclayın canım tatlı bıseyler ıstıyo yemeyeyım![]()
parmağının ucuna tuz yala ya da sakız at ağzına ve sakın yeme![]()
neeeeeeeee benim vaaa fena hahahahahahahahahahah dogumdan sonra ben simdi ben haahahahahbn yazcm yanına after mafter yok beceremedik diye![]()
Bana da at kiz madem herkeslere attin bende bakcammmattım size
yaz sonundan![]()
Bufeden kutu sut al bir tanede elma veya muzla ye git enerjik verir tatlistuzda yok sakızdaKızlar ben ne yesem yaaa spora gidicem akşam yanımda bısey yok
Bufeden kutu sut al bir tanede elma veya muzla ye git enerjik verir tatlis
Gorende bayadir yemiyosun zanneder![]()
İnsallah isteyen herkese nasip etsin rabbiminşallah olur kuzum
Yemek ye sende poncikkk kizicam ama heeama gözlerim kararıyo aç gidersem tansiyonum düşüyo![]()
saç regin gelinliğe çok yakışık düğünden sonra yap ben pişmanım kestirdiğime ... uzunken saçların yap çok havalı dururben kıvırcık sacı kısa daha cok seviyorm ama bnm uzun malum düğün var
düğünden sonra belki boyatabilirim![]()
yemekk yok ki burda 3te kapanıyo lokantaYemek ye sende poncikkk kizicam ama hee
senin kullndığına bakmıştım oturum açamamıştım yarım saatir uğraştım olmuor sen nasıl açtınİnsallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
saç regin gelinliğe çok yakışık düğünden sonra yap ben pişmanım kestirdiğime ... uzunken saçların yap çok havalı durur
hadi göreyim seniyemekk yok ki burda 3te kapanıyo lokantatamam kızmaa yemıyorum gıderken elma alırım bıtane sımdıde bı kahve ıcıyım
kaçamak yok
hafta sonu bileZaten biz taşınıyoz zaman bulupta yiyemem
![]()
![]()
![]()
hadi göreyim seniama taşındk yemek yapamadık falan filan da istemiyorum ona göre bol hareket ve sağlıklı beslenme olcak bu haffta
![]()