- Konu Sahibi Pinarbartu
- #186.301
Kaptan makarna mi yemiiişşKaptancim spor su yazmamissin makarna kacamak sayiliyormu birde ben gecmise baktim ama kurallari goremedim de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptan makarna mi yemiiişşKaptancim spor su yazmamissin makarna kacamak sayiliyormu birde ben gecmise baktim ama kurallari goremedim de
EVET AMA ozel mesajla bildirme kismi haric biz degerlendirdik. Herkes Burda soylemek zorunda hamuru isi tatli vs gibi!ben kimseye gelin zorla zayıflayın demedim.. yada ceza dayatma vs uygulamadım
herkes kendi hür iradesiyle geldi buraya. hepimiz 18 den büyük aklı basında insanlarız yani en basında söylendi herkese kesin kararlıysan gel dendi. hoşgörülü oluyorum kimseye kızmıyorum(ki gerek duymuyorum çünkü hatalarımızı anlıcak yaştayız) her anınızda yanınızdayım günümün büyük bölümünü burda geçiriyorum spor listeleri yarışmalar hedefler listeler çaba harcıyorum hep beraber harcıyoruz ve sonucta yapılan sey haksızlık.. he sende kaçamak yapıyosun diceksiniz evet ama ben cumaları hiç artıyla gelmedim size hep hatamı telafi ettim bi kaçamak yaptısam 3 spor yaptım ertesi gün az yedim emek verdim takımın yüzdesini asla düşürmedim
bence bu yapılanlar en başta bana sonra bütün takıma haksızlık diye düşünüyorum
kızlar gerçekten zayıflamaya niyeti olmayan bana mesaj atsın anlaşalım ayrılsın takımdan
bakın ben gelmişim 55 kiloya bitti artık zayıflama işim ama diğer arkadasların hevesleri kırılıyo belki kız 1 kilo vercek azimli ama bakıyo kaçamaklar bişeyler o da yapıyo yazık değil mi hepimiz zorlanıyoruz ama bakın yaz geliyo ve herkesin hedefleri hayalleri var değil mi ?? ben istiyorum ki herkes zayıflasın
munter in dediği gibi bundan sonra kaçamak yapanlar bana yada yardımcılara özel mesajla bildiricek ve verilen spor yapılıcak artık hiç bir sekilde artı istemiyorum
ve söylediğim şeyde geçerli 2 kere artı cıkan diskalifiye olur
Mavi boncukkk yeni kurallar burasiydi sayfa
18569 sayfayi bir ilerisi bir gerisini okursan keptinimiz bu kuralları belirtti..
Tabiki canim o burda yaziyormuydu farkinda degilim :))) direk mesajin basini buldum gonderdim partecimm norunn bebigimmEVET AMA ozel mesajla bildirme kismi haric biz degerlendirdik. Herkes Burda soylemek zorunda hamuru isi tatli vs gibi!
Annemler kardesmle kikirdesdik.simdi yataga gectimTabiki canim o burda yaziyormuydu farkinda degilim :))) direk mesajin basini buldum gonderdim partecimm norunn bebigimm
Yedim guzel yesil mercimek corba pirasa yemek gibi esim koye gitti cocuklarlan ilgilenmekte yazamadim yorgunum bide bugun yanlizligin tadini cikaramm dedim yatakk benimm kocamann ohhh beee :))Annemler kardesmle kikirdesdik.simdi yataga gectimsen norunnnn bugun guzel yidinmii
Ohhhh afernnn boyle devam ett kacamak yapmaaaaa litfeen hadi bak zayiflicaaazzzzzz bebimmmmm hadi bende yatar optmmmmmYedim guzel yesil mercimek corba pirasa yemek gibi esim koye gitti cocuklarlan ilgilenmekte yazamadim yorgunum bide bugun yanlizligin tadini cikaramm dedim yatakk benimm kocamann ohhh beee :))
Iyi geceler canim ben izcik nette gezinimm yatcammOhhhh afernnn boyle devam ett kacamak yapmaaaaa litfeen hadi bak zayiflicaaazzzzzz bebimmmmm hadi bende yatar optmmmmm
EvetMavi boncukkk cim kaptanimizin belirttigi kacamak yapilipta ozel msj bildirme kurali yok kim ne yediyse burda alenen acik yazacaklar o kisimi sana aciklayim dedim ki sen zati nayy kacamak yapmiyorsun beybi..
Canim tesekkur ederim bunu ariyordum bayadir okudum anladim kabul ediyoyrmben kimseye gelin zorla zayıflayın demedim.. yada ceza dayatma vs uygulamadım
herkes kendi hür iradesiyle geldi buraya. hepimiz 18 den büyük aklı basında insanlarız yani en basında söylendi herkese kesin kararlıysan gel dendi. hoşgörülü oluyorum kimseye kızmıyorum(ki gerek duymuyorum çünkü hatalarımızı anlıcak yaştayız) her anınızda yanınızdayım günümün büyük bölümünü burda geçiriyorum spor listeleri yarışmalar hedefler listeler çaba harcıyorum hep beraber harcıyoruz ve sonucta yapılan sey haksızlık.. he sende kaçamak yapıyosun diceksiniz evet ama ben cumaları hiç artıyla gelmedim size hep hatamı telafi ettim bi kaçamak yaptısam 3 spor yaptım ertesi gün az yedim emek verdim takımın yüzdesini asla düşürmedim
bence bu yapılanlar en başta bana sonra bütün takıma haksızlık diye düşünüyorum
kızlar gerçekten zayıflamaya niyeti olmayan bana mesaj atsın anlaşalım ayrılsın takımdan
bakın ben gelmişim 55 kiloya bitti artık zayıflama işim ama diğer arkadasların hevesleri kırılıyo belki kız 1 kilo vercek azimli ama bakıyo kaçamaklar bişeyler o da yapıyo yazık değil mi hepimiz zorlanıyoruz ama bakın yaz geliyo ve herkesin hedefleri hayalleri var değil mi ?? ben istiyorum ki herkes zayıflasın
munter in dediği gibi bundan sonra kaçamak yapanlar bana yada yardımcılara özel mesajla bildiricek ve verilen spor yapılıcak artık hiç bir sekilde artı istemiyorum
ve söylediğim şeyde geçerli 2 kere artı cıkan diskalifiye olur
Mavi boncukkk yeni kurallar burasiydi sayfa
18569 sayfayi bir ilerisi bir gerisini okursan keptinimiz bu kuralları belirtti..
Haftaya gelsin 65***14. TAKİM 507. ETAP***
elaalemi( 59,5///%)
hedef52( 55.8/55.6/0.2/%0,36)
selcanmehmetcan(76,7///%)
htc71(64.8/64.7/0.1/0.15%)
06derya(75.3///%)
ParteMoralll(67/66.2/0.8/%1.2)
poncikbirgelincik(60,1/60/0,1/%0,16)
senad(67.9/64.5/0.4/%0.59)
14. Takim ortalamasi:
Benim kilo bir gün 52 bir gün 54 hic belli olmiyir
Kuzum yaninda fistik bulundursan keske spora en guzel enerji sağlayan şey yer fıstığı benceama gözlerim kararıyo aç gidersem tansiyonum düşüyo![]()
Kuzum yaninda fistik bulundursan keske spora en guzel enerji sağlayan şey yer fıstığı bencehemde cok leziz ve kalorili ama faydali kalori yarim avuc yi spordan once kahveyle harika oluyo
![]()