- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #186.321
Kestirmeeevet düğünde de bu renk kalıcak düğünden sonra kestirmeyi düşünüyodum aslında ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kestirmeeevet düğünde de bu renk kalıcak düğünden sonra kestirmeyi düşünüyodum aslında ben![]()
İste ben böyleyim hafif basenli incecik belhayallleeerrrr
![]()
Ne cayi iciyosun kuzumkız bu cayı icip biri ayda 18 kg vermıstabıkı ben o kadar ıcmıcem
![]()
açlık otu ıctım ben ama @hedef52 izin vermiyi daha icmemeNe cayi iciyosun kuzumbende ilk kilo verirken sandaloz sakizli toz karışım çay cok ictim her gün sabah akşam kullandim baya kilo verdiydim
bana bi zarari olmadi ama söylemeye korkuyom baskalarina zarari olar belki diye
![]()
Ayy ben o çayı da kullandım biliyi msnaçlık otu canımm bende ıse yaradı![]()
![]()
İste ben böyleyim hafif basenli incecik belkaş göz de benziyiii esmerim de bi tek kıvırcık degelim
![]()
Masallah ikinize deSelam kizlar.
Doktordan geldim cok sukur her sey yolunda susamimizn. Dualarinizi eksik etmeyinnn teyselerii![]()
Ayy ben o çayı da kullandım biliyi msn13 kilo verdim 2 3 ay gibi bi surede ama diyet de yaptim tabi
ama içmesem de verir miydim acaba bilmiyorum
![]()
Benimkisi kk bagimliligimaşallah sana o zaman senin hala buralarda ne isin varSeni görüp motive olalım diye mi tamam
![]()
Benimkisi kk bagimliligikuzum cok cabuk kilo alıyorum burda olunca kilomu koruyorum iyi oliyoo
![]()
Evet kabizlik yaşadım ki benim hic kabizlik sorunum yoktur sonrasinda düzeldi ama senin normalde kabizlik sorunun varsa belki daha kötü yapabilir kuzum bide onu bir ay kullanip 2 hafta ara vermek gerekiyo ki bunye ona alışmasınbırakınca bi sorun yasadın mı ???![]()
Gitmemmmm gidememmmmGitme gitmeeeesenin yokluğun buralarda cok hissediliyo
Bizde şöyle korumalara gecebılcez mı acebaaaa
![]()
Cokkkkkkkk sevindiimmmm bebegim hakettin bu sonucu saglikli beslenerek sıkılaşarak verdin kilolarii ben 66yken 40 beden giyyidimmm harikasinKizlarrrrrrrrrrr cooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmm
zara kaliplari dar bilirsinzzzzz eskiden 42 bile olmazdiii en son 30 almistm simdiiiiiiiiiii dedim olmaz ama deniyimmm
28 baki dedim yani 38 beden ohaaaaaa olduuuuuuuuuu az ama cook asiri rahat degl 2 3 verdimmi super olurrrrr nasil mutluymmmm bilemezsnzzzzszzzz yaaaaaaa
Evet kabizlik yaşadım ki benim hic kabizlik sorunum yoktur sonrasinda düzeldi ama senin normalde kabizlik sorunun varsa belki daha kötü yapabilir kuzum bide onu bir ay kullanip 2 hafta ara vermek gerekiyo ki bunye ona alışmasınBide bi tanidigim daha kullandi basur oldu
ama sandaloz sakizli yesil toz bi karışım var aktarlarda satiliyo onu daha cok seviyim ben pek zarari yok bana olmadi yani kabizlik da yapmadi birakinca
![]()
bizde sini çik siviyiiiiisGitmemmmm gidememmmmsizden kopamammmm
seviyimmm sisiiiii
daha olacam elliii ikiiiii
kiz bende 1 kilo bile cok farkediyo 52 de kendimi harika hissediyorum simdi 54.5 im hemen 52 ye inecem geriiiiii
evet kilolari verip hep beraber korucaz
zaten kilo korumada bi nevi diyet
almamak icin hep dikkatt
![]()
Ayy gecen gun babam geldi bana acılı gozlerle baktiAy bende s ye düssem yaaheveslendimmm
Ben 165 boy 54 kiloyum ve alt kisim 38Ofofff
Bu ne yasacma sappan olmus cok sagliksiz doyurucu degl
kiz sen zaten 55 deglmsn ya 55 de ben %100komple s olurum bee delu
Gunaydinnn guzellerr![]()
Gunaydin kizlarrgunaydin kızlar![]()
Gunaydin ponçikooGünaydın kızlarrrr![]()
Ayyy.insallahhhhhhhhh bebegmmmmmmmmmmmmHaftaya gelsin 65![]()
Supersin bebegimm az kaldi azzz
![]()