• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

toparlanmaya calısıyoruz canım esyaları falan koliledik hep hafta sonu diğer evde tadilat falan var bi oraya bi buraya git gel evi toparla hiç oturmadım bile :KK43:
Hafta sonu toplasan 2 dilim ekmek yemisimdir zararlı hıcbırsey yemedim ama tuvalete cıkamadıgımdan boyle oluyo sanırım su tasınma ısı bitsin acılen doktora gidicem böyle olmuyo
sporu azaltmanı tavsiye ediyoruum o kadar spora göre az besleniyosun bu sefer wc sorunun cıkıyo ya sporu azalt ya beslenmeni düzelt bak kızlar kefir yogurt salata eksik etmiyolar menülerinde sende bunları tüketmeye gayret et:bicak:

ama vucudun ihtiyaci var oyuzden yenmesi lazm. Bilemiyorm sen bilin :)

bilmem bizim icin fark etmiyor beraber :)

ivit :) :KK70: incicik bel olucam:süslü::süslü:
Boyuma kiloma gore iyi galiba :KK53::KK53: 38 de oldum ama 58 oldugumda bacaklar daha da incelir ne isterimmmm gayriiii:skandal::skandal:
bu bacaklar için bi spor bulmak lzım:silah: bnm su an tek sorunum bacaklarım kaldı napcaaazz:skandal:

Gunaydin kizlar :KK61::KK42: kizlar ben 78 kg ciktim ve sokk eksi beklerken 1.5 kg fazla dun aksam cayla kaysi yedim vc çıkayım diye kivrana kivrana oldum cikmadim vc cuma gunu seker hapina basladimdi o kabiz yapti ustelik dun pirasa bile yedim vc ye cikartdirmadi napimm ben devam edecm vicdanim rahat kaptan takimi etkilemeyim bugun 78 gordum cuma kac olacagimi aklim kesmiyor isyersen izne mi ayirsan ayy bilemedim cumaya kadar duruma bakalim anlamadimki dun yediğim siviydi salataydi suyumu sporumu da yaptimdi bugun icmeyim hapi bakalim
:110::110:doktora mı gitsen kuzum.. cumaya kadar bi bakalım ama izine ayrılırsan dha cok salcaksın gibi hissediyorum ben o yüzden pekte istemiyorum

Aynen yaaaa suan tartiya bakmadan ustume baksam diyeti birakirim.
Ama basenlere bakinca devam :KK70: :KK70: benim daha var kilo yolum ama sen 55 kilosun bilemedim:silah:
Bende basenlerimden kaybediyorum hep onlar olmasa gerisinde bir şey yok aslında hep en son gider oralar diyorlar insan nereden kilo alıyorsa ilk en son oradan verir diye bir şeyler okumuştum ama ne kadar doğrudur bilemedim

ama vucudun ihtiyaci var oyuzden yenmesi lazm. Bilemiyorm sen bilin :)
IMG_7450.webp Şoyle bisey buldum evde bence bu yulaf kepegi ama karışım sadece yulaf degil:deli:yani oyleydi heralde:KK53: yidim kahvaltida bununla krep yapip:rapci:

Bende basenlerimden kaybediyorum hep onlar olmasa gerisinde bir şey yok aslında hep en son gider oralar diyorlar insan nereden kilo alıyorsa ilk en son oradan verir diye bir şeyler okumuştum ama ne kadar doğrudur bilemedim

evet en son bacak basen gidiyo ve cok zor gidiyo sinir oluyoruumm orası erise yanlarımda ericek hemen :ukala:

kızlar geçen hafta ilk 3 e girdik ama diğer takımların ortalaması kötüydü o yğzden yani sakın cok zayıfladık falan diye düşünmeyin :deli:
bu hafta cok sıkı tutmamız lazım diğer takımlar eminim cok cok iyi sonuclala gelicek bu cuma :eek:

Back
X