• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olabilemezz :sus::sus:
:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51: seni anliyoruzzzz sakin ol hep hormonlaaaar.

Ben sakin hamilelik gecirdim ama bikere telefonda biseye kizdim esime ama okdr basit ve sacmaki aglama krizine girmistim adam korktu telefindan sakinlestiriyo :KK53::KK53: ay dusununce cok komik yaa :KK70: :oha: hala konusur guleriz :KK45::KK45:
kadınlar olarak zaten normal değiliz bide işin içine hamilelik girince demek ki kayış kopuyo bizde :D:DD

kadınlar olarak zaten normal değiliz bide işin içine hamilelik girince demek ki kayış kopuyo bizde :KK70::KK70:D
Ben herseye aglardim hep nazlanirdim hep sinirli olardim en sevmedigim tip olardim yani ama ben beni seviyim o yuzden ben bana sinir olmadim hic sen seni bil sen senii:D ben yemek yeyim en iyisi:Dagahajajajjakahajakakakk

Kurtulusu yok:KK70:bende isteyrum:KK70: oglen bi kahve yapam gendime durrr seeennn :KK70: kaptinn kaptinn :KK8:
Hemennn kendini kat:işsiz::olamaz::KK53:
ooo birileri daha fal bakıyomuşşş :KK53::KK53:
acı mııı hergün 2 fincan türk kahvesi içiyorum şekersiiizzz cok seviiimmm:kahve:
Ayyy :kusmuk: sadece cay ve sutlu kahvemi sekersz icerim
kadınlar olarak zaten normal değiliz bide işin içine hamilelik girince demek ki kayış kopuyo bizde :KK70::KK70:D
:skandal: ilk ve sonduuuuuu:KK14::KK14::KK14:

Ben herseye aglardim hep nazlanirdim hep sinirli olardim en sevmedigim tip olardim yani ama ben beni seviyim o yuzden ben bana sinir olmadim hic sen seni bil sen senii:KK70: ben yemek yeyim en iyisi:KK70:agahajajajjakahajakakakk
ahhahahahahhajshjhhj :D:D:DD:D:D: bence de git karnın doysun :D:D:D

ama benim okudugum dualarım var o yüzden uzuunn zamandır ne kendim kapatırım ne kapatana bakarım:dua::dua::dua: bitince söz bakarım :KK53: SekerPancarii SekerPancarii
Vende bakmiyorum yalvaranlara salliyorum acik acik salliyorum diyorum :D
Ben herseye aglardim hep nazlanirdim hep sinirli olardim en sevmedigim tip olardim yani ama ben beni seviyim o yuzden ben bana sinir olmadim hic sen seni bil sen senii:KK70: ben yemek yeyim en iyisi:KK70:agahajajajjakahajakakakk
kiz ne diyosun beynin yandii senin:skandal:

öncden kahve yanına lokum alırdım kocaman yada çikolata hiç sekr aramazdm ama şimdi kaşıgın ucuyla atıyorm minickkk:eek:
Ben eskiden 3ü bir arada sekerli kahveler varya ona 6 tane seker atardim:oha: sonra evlendim esim cayi sekersiz iciyodu sende icsene dedi cayi pek sevmezdim zaten onun yaninda sekersiz ice ice alıştım ve cayi daha cok sever oldum :eğlence: hic bi icecegime seker atmimm simdi de:eğlence:

Olabilemezz :sus::sus:
:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51: seni anliyoruzzzz sakin ol hep hormonlaaaar.

Ben sakin hamilelik gecirdim ama bikere telefonda biseye kizdim esime ama okdr basit ve sacmaki aglama krizine girmistim adam korktu telefindan sakinlestiriyo :KK53::KK53: ay dusununce cok komik yaa :KK70: :oha: hala konusur guleriz :KK45::KK45:
Iste aynen oyle bisii ben cemkiriyom o alttan aliyor sanki alttan almasa cemkirse rahatlicamm psikopatmiyim neyimmm :D

Back
X