• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben hiç ellemiyimm kollarıma ugrasamam valla :KK70::KK70: nası ağda kullanıyon bende kuaföre gitmekten kurtulayım diyomda beceremem diye ikorkuyom :KK53::KK53:
Ben yapiyom valla tişört giyince cirkin duruyo esmerim ben killarimin rengi koyi belli oluyo:mapus: ben a101 e minik bi agda makinasi gelmisti boyle el kadar bide agda kartujlari var rolon gibi incecik sürüyo kola bacaga cok rahat oluyo 5 dk da yapiyom:KK53:

Tisikurlerrrrr cicimmmm:süslü::süslü:

:KK70: aferin bana cekme :KK70:

Ayy allah korusunnn yaa

Kiskanc kizz :KK70: fotomu cizicen oderece gordun daha nee ust fotomu attm zayifladigimi gorsun diye kiskanma :KK70:
:kusmuk:
Haa benim gormedigim foto sandimdi anne cinnet:D:D
Sevmiyon mu giz pirasa:eek:

Ben yapiyom valla tişört giyince cirkin duruyo esmerim ben killarimin rengi koyi belli oluyo:mapus: ben a101 e minik bi agda makinasi gelmisti boyle el kadar bide agda kartujlari var rolon gibi incecik sürüyo kola bacaga cok rahat oluyo 5 dk da yapiyom:KK53:
o makinalardan bende aldımdı ama vıcık vıcık oldu her yerim agda kagıdı falan tuhaf bişiler oldu :D:D:D:D ahahah beceriksiz miyim neyim :D:D:D

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Htc71:
()Nuffiun:
(100)Elaalemi:100
()Sarraf:
MOR TAKİM
(60)Hedef52:30+30
(31)ParteMoralll:31
(40)Senad:40
()Selcanmehmetcan:
(14)SekerPancari71:14

PEMBE TAKİM:100
MOR TAKIM: 144

Sabah
Iki haslanmis yumurta, fume, peynir, domates , salata ,zeytin cay
Ara kahve
Aksam
Bir kase mercimek corbasi
Tavuklu peynirli roka kivircik nane dereotu
Balsemik soslu
Yogurtlu yulaf
Suyu tamamlicam
Yesilcay icerm
balsemik neyn o ne :kahve::kahve:hemen araştırcam mirak ettim :D:D bn begendiiim yine 2 öğün yine güzeeell:KK52:

Back
X