• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bana da diyolar psikolojin bozuldu senin bence diye :KK70::KK70::KK70: kendi kendimizi mi kilolu görüyoruz acaba :KK70:
Ama kardeslerim hic oyle demiyo bana valla 2 kilo aliyim obezlestin yine diyo:D bizde ailecek zayiflik takintisi var:D ama kvdemler yuzun cirkinlesiyo diyolar hic inanasim gelmiyo valla onlar hani evliyim cocukluyum ya acik etli oluyum istiyo ama ben sevmiyomm

Ama kardeslerim hic oyle demiyo bana valla 2 kilo aliyim obezlestin yine diyo:KK70: bizde ailecek zayiflik takintisi var:KK70: ama kvdemler yuzun cirkinlesiyo diyolar hic inanasim gelmiyo valla onlar hani evliyim cocukluyum ya acik etli oluyum istiyo ama ben sevmiyomm
kadının kalçalısı :D:D:D kendini nasıl güzel hissediyosan öyle ol ve eşinin nasıl hosuna gidiyosa tabiii :KK8::KK8:

spora ara verdim canım sadece ise eve falan yürüyerek gidip gelicem bir aylık izinede ayrıldım burdan :KK53:
Tasinma islerinden dolayi mi spora ara verdin kuzum ossun baslarsin geri:eğlence: gördüm izne ayrildigini biliyim de spora devam ediyon sandimdi:deli:

kadının kalçalısı :KK70::KK70::KK70: kendini nasıl güzel hissediyosan öyle ol ve eşinin nasıl hosuna gidiyosa tabiii :KK8::KK8:
Bende o kalca hep var şükür:D cok seviyom popimi:KK16:ama o bacak içim acik daha ince ossa:KK47: hee esim zayif seviyi o yuzden diinemiyom kvdemleri ben boyle seviyom diyom:KK14:

Bende o kalca hep var şükür:KK70: cok seviyom popimi:KK16:ama o bacak içim acik daha ince ossa:KK47: hee esim zayif seviyi o yuzden diinemiyom kvdemleri ben boyle seviyom diyom:KK14:
kocam böyle istiyo de bi daha bişey demezler :D o bacak içi için bişey bulmak şarttt :ruh:

kocam böyle istiyo de bi daha bişey demezler :KK70: o bacak içi için bişey bulmak şarttt :ruh:
Onlar herseye bi laf bulur:D ben oyle istiyom deyince ses etmiyolar:D eger gocam boyle seviyo dersem sen ona bahma o ne biliyo diyolar ahahahahjahajajjaah:D

Onlar herseye bi laf bulur:KK70: ben oyle istiyom deyince ses etmiyolar:KK70: eger gocam boyle seviyo dersem sen ona bahma o ne biliyo diyolar ahahahahjahajajjaah:KK70:
sizin bilmediğiniz seyleri biliyo diye daha bi sürü cümle var da söylenmez ayıp işte :D:D:D:D

uyutma cocugu dısarı cıkar parka götür enerisini atsın :KK46::KK46:
Yoh giz uyur mu o gözünü bi açınca:D:D burda havalar bek kötü hep yagmurlu soguk bu aralar:işsiz:yaz geliyo derken:işsiz:mart kapidan baktırır kazma kürek yaktırır diye bosuna dimemisler:D:D

Back
X