• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyiiiiii gece eve dondkkk bugun evimdeyim simdi:kahve:
Aksama ne yesem diye dusunuyorum:işsiz:
Bizde dün akşam geldik eve:kahve: ben hamburger yapicam kendi ekmegimi küçücük yapicam tabi ama koftesi büyük olcak:KK53: ozellikle aksamlari cok az yemeye çalışıyom :kk77:

Bizde dün akşam geldik eve:kahve: ben hamburger yapicam kendi ekmegimi küçücük yapicam tabi ama koftesi büyük olcak:KK53: ozellikle aksamlari cok az yemeye çalışıyom :kk77:
Kiz sennkv yaptigin hamburgeri paylastin mi ben o ara ne resim beklediydim bilin miiiiii :tokat:

Yoh giz uyur mu o gözünü bi açınca:KK70::KK70: burda havalar bek kötü hep yagmurlu soguk bu aralar:işsiz:yaz geliyo derken:işsiz:mart kapidan baktırır kazma kürek yaktırır diye bosuna dimemisler:KK70::KK70:
valla buralarda cok soguk yaa sabah her tarafım dondu servis beklerken bide erken cıkmışım :D:D

ona atma bence :KK70::KK70: kuzu ben artık iş yerine sandvic getirip çıkışa yakıp onu yiyip evde yemesem diyorum olar mı öle acaba
Aksam yemegi niyetine mi ama o zaman da hep aksam yemeklerinde ekmek yemis olacan hic sebze yemegi falan olmucak:eek: bilemedim valla:oha:

Ohhhhhhhhhhhh kuru kiz yap tabi :D
Napisijoz kizlarr:21: yimemi yidim geldim bakim ne yapisinizz:ıslık:
:KK50:afiyet olsun bebekim
Aha da attim ikinize de:KK70: benden gunah gitti:KK70: sana atiyim @ParteMoralll :KK8:atim mi atimm mii:KK8:
:duduk::duduk:

Aksam yemegi niyetine mi ama o zaman da hep aksam yemeklerinde ekmek yemis olacan hic sebze yemegi falan olmucak:eek: bilemedim valla:oha:
ay bende bilemedim evde yemek istemiyorum yaa cok yiyprum bide geç oluyo 7 yi buluyo yemek ayyy :ruh::ruh:

ay bende bilemedim evde yemek istemiyorum yaa cok yiyprum bide geç oluyo 7 yi buluyo yemek ayyy :ruh::ruh:
Aslinda sütlü chia yiyebilirsin isten cikmadan:KK58: hem o cok vitaminli icine de ceviz ve kuru meyve ekle azcik al sana hafif aksam öğünü :KK58: Oglen zaten yemek yiyosun sebze falan ordan karsilarsin:super:

Back
X