• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Reglden kuzum bak ben regl oldum 2 gunde bir kilo indi az yimeeye devam et regl olunca inecekk:KK60:
ay bana moral verdi :KK200::KK200::KK8: inşallah öyledir bebekim valla moralllerim düştü yerlere ama ısrsarla bırakmıyorum. akşam spor niyeine 30dk dans ettim deli gibi cok eglenceliydi her akşam yapcam galiba :D:D

sabah
1 kase nesfit
ara
türk kahvesi 6 kuru kayısı
öğlen
yeşil fasulye 1 lokmaa ekmek
ara
yok
akşam
peynir domates kırmızı peynir maydonoz 1 dilim ekmek chia tohumlu kendisini bulamadım ama ekmeğni aldım :KK70:
yarım portakal yarım elma

çok yürüdüm dün 70 80 dk bulmuştur

ay bana moral verdi :KK200::KK200::KK8: inşallah öyledir bebekim valla moralllerim düştü yerlere ama ısrsarla bırakmıyorum. akşam spor niyeine 30dk dans ettim deli gibi cok eglenceliydi her akşam yapcam galiba :KK70::KK70:
Ayy dün benimde aklimda kizimla zumba yapmak vardi ama agrim çoktu yapmadim bugun ben programdaki hareketlerimi kesin yapicam agrim yok belki zumba da yaparim:halay:

sabah
1 kase nesfit
ara
türk kahvesi 6 kuru kayısı
öğlen
yeşil fasulye 1 lokmaa ekmek
ara
yok
akşam
peynir domates kırmızı peynir maydonoz 1 dilim ekmek chia tohumlu kendisini bulamadım ama ekmeğni aldım :KK70:
yarım portakal yarım elma

çok yürüdüm dün 70 80 dk bulmuştur
çalışan insan olunca akşam ymek aranmıyo dimi ne olsa yerim deniyo :dondurma: hafif olmuş sanki bugün ve yarında hafif besleniyoruuzz bana kimse az yiyosund emesin şu 2 gün bn +1kg dayım birz hafiflemem lazım ::D:D

hatta 51 diyelim ona :KK8::KK8::KK8: maşallah sana :nazar:
Evet evet 51 maksimum 52 ye izin vericem kendime o da yani kacamakli gunlerde falan bana 51 super oluyo:dua: sonrasii spoggg spoggggg:KK8::KK8: sende 48 olacun:KK73::oha: pağdon 50:rapci: 52 miydi giz:ıslık: 50 iyi 50:sus:

Ayy dün benimde aklimda kizimla zumba yapmak vardi ama agrim çoktu yapmadim bugun ben programdaki hareketlerimi kesin yapicam agrim yok belki zumba da yaparim:halay:
valla yapın bencede :D bazen biz kardeşiimle halay cekiyoruz salak salak cok güzel oluyo (o 18 ben 23 yasındayım) :D:D:D cok enerji harcatıyo

Back
X