• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok artık :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz: öyle şey mi olurmuşş
oluyomusss ben bilmiyim nasıl olacak birimiz wcye banyoya falan gırınce kımse odadan dısarı cıkmıcak veya halka açık yapacaz artık :kızgın:

menunu begendimmm afiyet ossunnn kuzu :)

Kiz sen usta dedin ya ben isyerindeki ustalar sandim. Olacak is mi kapilar takilmadan nasil oturacaksiniz banyo ve wc nin kapisi var mi bari

yok yok hepsını soktuler celık kapı oda kapıları wc banyo :skandal:

oluyomusss ben bilmiyim nasıl olacak birimiz wcye banyoya falan gırınce kımse odadan dısarı cıkmıcak veya halka açık yapacaz artık :kızgın:
ayy olur mu oyle sey celis kapida mi yok argo seyler yazacamda korkirim banlanacam diye Allahtan emojisi var:oha::oha::oha:

hee ben yapiyim onu :KK8::KK8: cok etkili ve düzenli gidiyo mola günleri falan var aralarda hareketleri görsel olarak gösteriyo ve anlatıyo ben 3.seviyeden başladım ama sana 1. seviye iyidir kuzum yavas yavas zorlaşıyo çünkü
Evet ben en dusukden basladim cunku ben bayadir aktif spor yapmiyorum zaman zaman ip atlama disinda

şikayet etsene kuzum hangi firmaysa

Ayyy o ne oyle yaaa delilik nasil yaparlar bunu ne yüzle söylüyorlar :eek:bi de tamam mi diceniz yani bunu mu bekliyorlar

Back
X