• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ınsallah canım bızımde oyle olcak durumlar sıkısık :olamaz: balayı olsunda nereıs olldugunun onemı yok hıc gıdemeyenler var :KK53:
sen evlenme tkelifi aldınmı :KK1:
aldımmmm ama öyle cok ugrasılmış bişy değildi :kahve: ama sonucta o yüzüğü parmagıma nişanlım taktı o da bişeydir :KK53:

Iste vc sorunu benim kadin hastaligima vuruyor yurutmuyor dun sen diyince rahatsizim diye diyecektim ve benim feci oluyor hem kasik hem arka araftan bicakla kesiyor lar bicagi saplayip saplayip cikariyorlar durum oluyor her tüp bebek ysptirdigimda bilirsin tedavi ilaclari cok kabiz yaptigindan benim yumurta toplama isleminden sonra hep ikinma ve kasilmalsrim olur belki transferden sonra tutmadigi bu yuzdendir ikinma kabizlik yuzunden bi ay cekmek ne kötü. :KK43:(((
bu tedavide o şişkinlikten 2 hafta boyunca nefes alamadım wc çıkamadım opuda başka bir dr vardı ondan mı soğuktan mı bilemedim ama çıktıktan sonra 3 pike ısıtmadı beni .... ah o ilaçlar faydasını görmedik bolca zararlarını gördük ... sen çider e üye olmuşmuydun ... acı badem de 1000 tl indirim yapıyorlarmış üye olanlara

olsun sonucta dusunup yapması bıle bısey :21:
şehir dışında calışıyodu bana dedi ki sarma sar yarın kardeşimle buluşun ona ver gönder bana tm dedim ertesi gün kardeşiyle buluşcaz sanıyorum bekledm bi baktım o cıktı geldi sonra bi cafeye gittik bana oyuncak karavan almış(karavan bnm hayalimdir herkes bilir) flash takılıyo falan. deneyelim dedi bi müzik açtı sonra karavan senin en büyük hayalin dimi dedi evet dedim ikimizin hayali olsun mu artık dedi çıkarrdı yüzüğü :oops::oops:ben şok ben iptal :D:D

şehir dışında calışıyodu bana dedi ki sarma sar yarın kardeşimle buluşun ona ver gönder bana tm dedim ertesi gün kardeşiyle buluşcaz sanıyorum bekledm bi baktım o cıktı geldi sonra bi cafeye gittik bana oyuncak karavan almış(karavan bnm hayalimdir herkes bilir) flash takılıyo falan. deneyelim dedi bi müzik açtı sonra karavan senin en büyük hayalin dimi dedi evet dedim ikimizin hayali olsun mu artık dedi çıkarrdı yüzüğü :oops::oops:ben şok ben iptal :KK70::KK70:

ayyyy :21: çookk tatlı :KK36: darısı benım gıbı alamayanların basına :ıslık: gerçi ben kendım kasındım ama neyse :sinirli:

:KK8::KK8:

Kizz gun kurusu kuru kaysi degilmi bebegem ben bile yiyorum nirde nise allah onu bildigi gibi yapsin bize ne cektirdi beyaaggg
Kiz nordun senin bulantinda sonradanmi cikti ne ama bulantinin olmas bebisin saglikli olmasina iyi isaretmis masallah..
Evet cnm benim bulantilarim artti :( cikartmalara basladim baya ogurmelere kiz cok pislestim detayli anlattim ama anlayin diye :D
bebeisim iyidir dimi benimde midem bulaninca oyle dusunuyom icimi ferahlattin selcanimmmm :KK60:
Haahh tmm bizim guneste kuruttugumuz kayisilarr vs hersey kiz gadasinaldigimm ben organikk yiyom hemde 4-5tane ama nirdee bee yetti
Ta kendisi kuzummm. Sen sabah kalkimca ikik su ile yedinmi bunlari de bakemm

istemiyom mu dedin ne dedin allah aşkına :deli:

ben öyle şaşalı evlenme tekliflerini sevmiyom dedim istemiyom dedim diz çök icinden geçenleri söyle yeter dedim ya yok olmaz öyle falan dedı yaa ıstemıyom dıyom dedim :sinirli: oda sonra dız cokup bıseyler deddı taktı yuzugu:eğlence:
sımdıde teklıf ıstıyom dıyom artık geçti diyo :bicak:

:KK8::KK8:

Evet cnm benim bulantilarim artti :KK43: cikartmalara basladim baya ogurmelere kiz cok pislestim detayli anlattim ama anlayin diye :KK70:
bebeisim iyidir dimi benimde midem bulaninca oyle dusunuyom icimi ferahlattin selcanimmmm :KK60:

Ta kendisi kuzummm. Sen sabah kalkimca ikik su ile yedinmi bunlari de bakemm
nasılsın kuzum pek görünmüyorsun artık

yiyorum hergün faydasını çok görmedim açıkçası ..

geçen sene olmuştu gittim böbreğim şişmiş şimdi gitsem bir sürü şey yapacak aynı şeyi dicek ama iyi olmazsam gidicem acilden halledecem işleri

canım bence bobregındede sorun varsa hemen gıt bekleme hıc Allah korusun cıddı bısey olabılır

canım bence bobregındede sorun varsa hemen gıt bekleme hıc Allah korusun cıddı bısey olabılır
situs inversus olduğum için hemen fazladan testler filimler isteniyor beni de yıpratıyor artık .. en güzel kendi çözümünü kendin bulmak ....

gunaydin kızlar dün yoğundum bayağı ugrayamadim temizlik falan yaptım annemlere geçtim ordan da eşimle alışverişe gittik eve 9.30 da geldim bi baktim 300 kusur mesaj :oha:onları okurken koltukta sızmış kalmisim esimde uyuya kalmış bi uyandım saat 2.30:KK70:kahvaltımi ettim geldim yine 100 mesaj olmuş :deli:geçmişi okuya okuya geliyimmm:confused:

Back
X