- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #194.421
ahahahha2 kilo düşmesi için bi organımı bağışlamam lazımsalona giderken iphone mu alsam
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahha2 kilo düşmesi için bi organımı bağışlamam lazımsalona giderken iphone mu alsam
![]()
ahahahhaD
bence dalak ı bagısla zaten bi işe de yaramıyo boş boş duruyo orda
ama bi ı phone eder mi bilmem
![]()
şimdi dalak gitcek elden ı phone da zor görürsün zati bende dalaktanda olmayalımya evet bi işe yaramıyo bide arada şişip şişip canımı sıkıyotövbe yarabbiiimmm
etmez mi dersin![]()
şimdi dalak gitcek elden ı phone da zor görürsün zati bende dalaktanda olmayalım![]()
ooo atarlıyızşşş hayırdır nereye gidiyo![]()
ooo atarlıyızkilo sende asabiyet yapıyo anlaşılan
![]()
gder yapalım ona bi tane agzından girsin midenin hemen üstünden hiç mideye ugramadan dısarı cıksınçok asabiyimm yemiyom dhaa napayımboğazımı kescem poşete bağlıcam yediklerim oraya dolsun
![]()
gder yapalım ona bi tane agzından girsin midenin hemen üstünden hiç mideye ugramadan dısarı cıksınyada hani süpürge toz torbaları oluyo ya öyle bişi yapalım mide içine yersin sonra onu boşaltırız
![]()
açlık zeka arttırıyomuş öle diyollaaaof bugün yine çok yaratıcıyız![]()
açlık zeka arttırıyomuş öle diyollaaa![]()
kahve iç kahveben tam tersi iyice saflaşıyorum söylenen hiç bişeyi algılayamıyorum![]()
kahve iç kahve
ben cok aç hissettiğimde kahve içiyorum baya tutuyo yada psikolojiktir belkide![]()
yağ yakıcı seyleri araştır onlardan ye benceburalara gelen giden olsa söylücemmmakşam ne yesem spordan sonra
yağ yakıcı seyleri araştır onlardan ye bence![]()
olabilir aslındaaa ananas al onu yersin bende hiç yemedim amameyve falan yemiyiim miii
olabilir aslındaaa ananas al onu yersin bende hiç yemedim amayag yakıyomş
![]()
hazır dogranmış bulursan ondan algeçen bimde gördüm alcaktımda beceremem ziyan ederim diye korktum almadım![]()
tabisii ablam öyle alıyodu cocuklaraenee öyle de mi satılıyo![]()
migrosta varmış kim gitcek simdi teeee migrosatabisii ablam öyle alıyodu cocuklaracahil seni
![]()