Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar menüm sabah bı elma yeşil çay içtim öğlen menemen zeytin peynir azcik da kaymak yedim değişiklik olsun diye yağ alınca yakar belki ne :D Sun anlık birşey yemedim eşim gelsin çorba icecem sadece kararlıyım akşam ama acikirsam yoğurt hupletirim

Kızlar menüm sabah bı elma yeşil çay içtim öğlen menemen zeytin peynir azcik da kaymak yedim değişiklik olsun diye yağ alınca yakar belki ne :KK70: Sun anlık birşey yemedim eşim gelsin çorba icecem sadece kararlıyım akşam ama acikirsam yoğurt hupletirim
YARIN Tartı günü unutmuyorum canım aman diyim bak :dua::dua::dua: akşam cok kaçırma sakın :bicak:

Utuyu yapan koca alicaksin o zaman utu derdin olmaz benimki kendininkileri utuler hep oyle alismis
valla bnmkide ütülüyo kuzu ama evlenince ütüler mi bilmem şimdi annesi yapmadıgından kendi yapıyo ben alıştırmıyayım en iyisi onu hazır ütülü eşyaya :KK53::confused:

E elaalemi canım hani buğday kavurması tarifi vermiştin ya, içine keten tohumu da koyuyorum demiştin. Keten tohumunu da kavuruyo musun.?

Kizlar kvdemlere geldik defaktoya gittiydik kot denedim:rolleyes: 26 beden bol geldi :rolleyes: 24 beden giydim baya oturdu ama cukk oldu yanii:rolleyes:cok mutlu oldummm:rolleyes: :rolleyes: ben oglene kadar detoksa devam ettim ama aksam kvdemlerde tavuk yicem bulgur pilavli tavuk ama ben sadece tavukdan yicem tabiki:KK37: size 34 bedene girdigimi soylemeye geldim aksama görüşürüz kizlar:rolleyes:

Naptın kız sen de bakemm m:)
3 günlük bi diyet yaptim bebik 3 gunde 3 kilo verdiren bi diyet bana 2 günde 1.900 gr verdirdi bugunde yapiyodum ama disari cikinca bozuldu:KK28:dur atem hemen IMG_7493.webp IMG_7494.webp IMG_7495.webp :KK37:

Kizlar kvdemlere geldik defaktoya gittiydik kot denedim:rolleyes: 26 beden bol geldi :rolleyes: 24 beden giydim baya oturdu ama cukk oldu yanii:rolleyes:cok mutlu oldummm:rolleyes: :rolleyes: ben oglene kadar detoksa devam ettim ama aksam kvdemlerde tavuk yicem bulgur pilavli tavuk ama ben sadece tavukdan yicem tabiki:KK37: size 34 bedene girdigimi soylemeye geldim aksama görüşürüz kizlar:rolleyes:
Maşallah iyicenem kurudun kiiizzz :D:D

:KK70::KK70: hedefine az kaldı yaz a da az kaldı :rolleyes::rolleyes: ay çok sevindim şu an :KK71:
Ayyy bi sevindirik oldummm nasilll giyince almadim tabi para yoh ama giyip görmem yetti:D:rolleyes: eşim tazecik çıtır simit aldi sadece bi lokma yedim o kadar açtım ki kendimi kutluyorum:KK70: aksamda bi parça tavuk yidim saolun efendimHoppa hadii verek su kilolariii:rolleyes:

Back
X