Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın beybi ben annemlere gectim kvdemlerden burda kaldim tartilamicam annemlerin tarti bozuk eve gidince tartilirim anca cok heycanliyi kac kiloyum acep :rolleyes:sabah da az yedim baya :rolleyes:midem kuculmus kiz doydum hemen:rolleyes:
yaaa seni cok merak ediyodum bennnn niye evde değilsiiinnn:tokat:
ayy kaç kilosun acaba :KK9::KK9::KK9: dikkatli ye bi kaç gün kalıcı olsun verdiğin kilo :KK8::KK8:

SPOR LİSTESİ(10/17)

PEMBE TAKİM

(375)Poncikbirgelincik:60+10+60+60+45+60+80
()Nuffiun:
(70) elaalemi:70
()selcanmehmetcan:
(120)sarraf:120
(150)Marul_Anne : 150
MOR TAKİM

(60)Hedef52:30+30

( )Senad:

(90)SekerPancarii:30+30+30
()Alina_:

(270)zuzuzuzu1234:105+60+105
(155)ParteMoralll :35+120+

PEMBE TAKİM: 715
MOR TAKIM:575

tamamen keyfi istediğim bişey o yüzden babamlardan isteyemem parasını bnm biriktirmem lazım:KK53::KK53: bizim tuttugumuz düğün salonu da tadilattaymiş yeniliyolarmış bitince cok güzel olcak diyo nişanlım gidip görcez hazır olunca:sus::sus:
Aslinda düğüne cok para harcama taraftari degilim ben o paralarla daha uzun tatil yapabilirsiniz:sus:

yaaa seni cok merak ediyodum bennnn niye evde değilsiiinnn:tokat:
ayy kaç kilosun acaba :KK9::KK9::KK9: dikkatli ye bi kaç gün kalıcı olsun verdiğin kilo :KK8::KK8:
Bende cok merak ediyorummmm yaa:rolleyes:detoksa devam etmedim ama baya aç gezdim az yidim cok gitmese bile 300 gr daha inmistir diye düşünüyorum :rolleyes: asla cok yimicem bu kiloyu gormusken 50 olmaliyim:rolleyes:sonrasinda 50 51 arasi gidip gelirim spor yaparam:KK73:

Aslinda düğüne cok para harcama taraftari degilim ben o paralarla daha uzun tatil yapabilirsiniz:sus:
bnm ablam kaçarak evlendi bizimkilerde ilk defa düğün yapcak herşey istedikleri gibi olsun içlerinde hiç bişey kalmasın istiyorum:KK36: tatili hep yaparız:KK8:borctan nasıl fırsat bulcaksak:KK8:

bende dicem bigün öle incecikim diye :KK53::KK53: ama o gün bugün değil :işsiz:
Ossun olacah:KK37: bu diyeti yapmak cok iyi geldi bana ama midem küçüldü ve gercekten sadece tartida inmedim görüntüde de kilo verdigim cok belli oldu ablam kardeslerim sen zayıflamissin didi:KK71:

bnm ablam kaçarak evlendi bizimkilerde ilk defa düğün yapcak herşey istedikleri gibi olsun içlerinde hiç bişey kalmasın istiyorum:KK36: tatili hep yaparız:KK8:borctan nasıl fırsat bulcaksak:KK8:
Hersey gönlünüzce olsun inşallah canim içine siner hepsi inşallah ailenin de seninde:KK74: hee tatil hep yapilir ossun minik tatil kacamaklari da yeter :KK8:

Bende cok merak ediyorummmm yaa:rolleyes:detoksa devam etmedim ama baya aç gezdim az yidim cok gitmese bile 300 gr daha inmistir diye düşünüyorum :rolleyes: asla cok yimicem bu kiloyu gormusken 50 olmaliyim:rolleyes:sonrasinda 50 51 arasi gidip gelirim spor yaparam:KK73:
ay hadi inşallahhh :dua::dua::dua: bende spor yapmak istiyom :tokat:ama yapamıyom :tokat::tokat:

Dünkü menüm;
Sabah (8:20)
yarım pastane poğaçası
2 kücük parça börek
yarım tahinli pide :olamaz::olamaz::olamaz:

Ara
yok

Öğlen
2 yk bulgur
tavuklu yemekk

ara
türk kahvesi