- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #194.601
Kizlar gunaydinn 73.3 kiloyum bebisimin cinsiyetini ogrendim![]()
günasydınnnnn
ay neymisssssss neymissssssssss

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar gunaydinn 73.3 kiloyum bebisimin cinsiyetini ogrendim![]()
ay söyle cabuuukkkkkkkKizlar gunaydinn 73.3 kiloyum bebisimin cinsiyetini ogrendim![]()
ben ictimmmmmmmm ohhhhhbende kendime yapem hemen bi neskayfee![]()
sseni gormuyorum saniyosun dimiiiiii ben herseyin farkindayimmmaldım mesajı
titiiiiireettttinn beniiiiiii![]()
Neymisss neymiss neymisssss muntermmmmmKizlar gunaydinn 73.3 kiloyum bebisimin cinsiyetini ogrendim![]()
şimdi yaptım bende acıktım zati daha 1 saat var yemeğeeeben ictimmmmmmmm ohhhhh
sseni gormuyorum saniyosun dimiiiiii ben herseyin farkindayimmmtamam mesaji aldin sen
![]()
ben ictimmmmmmmm ohhhhh
sseni gormuyorum saniyosun dimiiiiii ben herseyin farkindayimmmtamam mesaji aldin sen
![]()
şimdi yaptım bende acıktım zati daha 1 saat var yemeğeee
hahahahbende sen görmüyosun diye rahat takılıyodum buralarda
tamamdır![]()
prens mi prenses miKizlar gunaydinn 73.3 kiloyum bebisimin cinsiyetini ogrendim![]()
Canimmmmmm prensessssssss geliyorrrrprens mi prenses mi![]()
ayy yer o prenses susamı teyzesi maşallah ona
Rabbimmm en kisa zamanda sana ve selcanimada nasip etsin tum isteyenlere de ins kizlar normal dogum yaparsam hep adiniza duduadecem heppppayy yer o prenses susamı teyzesi maşallah ona![]()
Evttt aplasiiiiayyy doğru tahmin etmisiiiiim premseesss maşallah![]()
oyyy cok tatlııııııı rabbim kucagına almayı sonra da nasip etsin inşallaahh prensesiii
normal doğum yapabilirsen çok güzel bebeğin bağışıklığıda daha sağlam oluyorRabbimmm en kisa zamanda sana ve selcanimada nasip etsin tum isteyenlere de ins kizlar normal dogum yaparsam hep adiniza duduadecem hepppp
Evttt aplasiiii
Ama isim bulamadik hala![]()