- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #194.721
Valla bitane dahami nescafe icsem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bitane dahami nescafe icsem.
Sadece sporla olmaz az da yiceno zaman kesin zayıflarımspora başlıym aha da bitti tm artık dötümden ter akana kadar
![]()
Ben anamla iciyomValla bitane dahami nescafe icsem.
Aynaya bakiyom bol bolmotivasyonumu yukseltiyom verdikce veresim geliyi
ay saol balim son kilolar bi üstüne düşmeyince gitmiyo ama bu sefer olacak inanıyorum
![]()
maşalllahhhh
ay ben şu listeleri bi daha okuyayım öğle için corba olsa olur mu acaba evden getiremem yemekSekerPancarii
Dimi sohbetlesiyoh ni guzelVursun tabii benim icin sensiz cekilmiyo buralar
sabah oturdum bi kere wc ye gitmek için 1 kerede yemek için kalktım2 KERE DIŞARI ÇIKTIM VERGİ DAİRESİNE GİTTİM 2 KERE 4 KAT MERDİVEN İNDİM İYİDE OLDU AMA HALEN GEÇMİYOR ZAMAN
Dimi sohbetlesiyoh ni guzel![]()
3 GÜNLÜK LİSTEYİ Mİ YAPICAKSINöğlen salata vardı ilk gün kuzum diğerlerini hatırlamıyorum ama ben öğlenleri sulu yemek veya çorbayla değğiştirebilirim getiremiceğim şeyler olursa
sabah oturdum bi kere wc ye gitmek için 1 kerede yemek için kalktım![]()
dedikodu yapceksek yapem yoksa kaldırmayın yerimden
içsek mi kiValla bitane dahami nescafe icsem.
ay dur bi nescafe yapim bide wc ye gidim hareket olsunbende 2 kere wc bide wcden dönüşte yemeğe gittim yani toplamda 2 kez kalkmış oldum ahahahahhaha![]()
3 GÜNLÜK LİSTEYİ Mİ YAPICAKSIN
ay dur bi nescafe yapim bide wc ye gidim hareket olsun3 saatim var daha
![]()
Yok canım sabah bı poğaça bide süt içtim gayet iyiyim şu an hala da acikma belirtisi yok gidecek bu kilolar cooook uzun zamandır 60 olmadım bura sayesinde oda olacak inşallahsen iyiysen sorun yok beybiben böle aç kaldıgımda sonraki gün abanıyorum yemeğe verdiğimde gidiyo
![]()
Ya bilmiyorum.ama.bana yardimci olun sevkim kirilmasin destek.olun lutfensorun değil canımniye öyle oldu ki acaba
![]()
yok bana yarın işbenim 1,5sen yarın çalışmıyodun dimii kız
Yok.sadece dun 3 den sonra yemedim bugun tarti gunu diye yoksa dayanamam yerim sutum de suyu 3 litre icince fiskiriyo maasallahkuzum sen 3 ten sonra yemiyorum dedin ama süt olayını nasıl yapıyosun azalmıyo mu nasıl dayanıyosun açlığa ?
hadi inşallahhh en saglıklısındannnYok canım sabah bı poğaça bide süt içtim gayet iyiyim şu an hala da acikma belirtisi yok gidecek bu kilolar cooook uzun zamandır 60 olmadım bura sayesinde oda olacak inşallah![]()
YAPIŞTIM DESENE KOLTUĞA SIKILINCA KALKIYORUM DOLANIYORUM BALKONA ÇIKIYORUM KUŞLARIMIZ VAR ONLARI SEVİYORUMsabah oturdum bi kere wc ye gitmek için 1 kerede yemek için kalktım![]()