Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya bilmiyorum.ama.bana yardimci olun sevkim kirilmasin destek.olun lutfen
bnce sporu hafif yap biraz daha zamanı var onun demek ki
Yok.sadece dun 3 den sonra yemedim bugun tarti gunu diye yoksa dayanamam yerim sutum de suyu 3 litre icince fiskiriyo maasallah
maşallahh :nazar::nazar: ama yinede dikkat et kuzu detoks fln da yapmaya kalkma sakın :sinirli:

YAPIŞTIM DESENE KOLTUĞA SIKILINCA KALKIYORUM DOLANIYORUM BALKONA ÇIKIYORUM KUŞLARIMIZ VAR ONLARI SEVİYORUM :KK70: ÇATLARIM YOKSA
koskoca fabrika nereye gitsem içim kararıyo zati ha oturmum ha gezmişim :KK53::KK53:nası kuşunuz varrr ay cok tatlııı:KK51:

MUHABBET KUŞU EVDE DE KUŞUM VAR BENİM ÇOK ŞİRİN AMCAM İLE YEMEK YERKEN ONLARI İZLİYORUZ :KK70: GÜVERCİN HASTALARI OLUR YA ONLAR GİBİ OLMAYA BAŞLADIM :KK70: :KK70:
ahaha tv niyetine :D:D:D bende kanarya seviiim dernek kurcam kanarya severler dernegi diye sonra orda pis işler yapcam :KK53::KK53::KK53::KK53:

SekerPancarii SekerPancarii bu hafta senin listeyi uyguliycam canim sonuclari bildiririm yarin basliycam zaten listeyi eklemistim favorilere sen 3 gunde 1.2 mi vermis oldun simdi
Cok aç kaldim ben kiz dikkat et emziriyosun:dua: yok kuzum ben 2 günde 1.900 verdim 3. gunde disari çıktığım için oğleden sonra devam ettiremedim ama az yedim bugunde tartilamadim bence daha da inmiştir kilom yani 2.500 kilo gitmistir kesin toplamda:eğlence:

Back
X