Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyyyy bacım senin azına düşecegine evin 11 kattan atladı atla daha iyi :KK70: lifli şeyler derken mesela canisi
Bana malzeme vermeyin ki konusmayaym :D:D elma meselaa sebze bol bol yeşillik hamur işini de azaltman lazım suyu ne kadar iciyosun günlük kuzu onu da arttır bide annem sıcak su iciyomus o iyi geldi kabizligima diyodu dene istersen. Ve patatesten uzak dur :KK53:

Bana malzeme vermeyin ki konusmayaym :KK70::KK70: elma meselaa sebze bol bol yeşillik hamur işini de azaltman lazım suyu ne kadar iciyosun günlük kuzu onu da arttır bide annem sıcak su iciyomus o iyi geldi kabizligima diyodu dene istersen. Ve patatesten uzak dur :KK53:
Tamam patates yoh :D iki litre içiyorum onda sıkıntı yok da işte ben rejim yaparken öyle ölüyorum ha şimdi tartıda fazla bile çıktı ben şok

Gabizligim var ya önerisi olan var mı hanımlar hep diyet yaptığımda bu başıma geliyor malasef
ara öğünlerde kefir iç ... sabah aç karnına da 1 çay bardağı tüm kimyonu kaynat kahvaltıdan 10 dk önce iç gaz varsa giderir ödem atar kefirde kabızlığı giderir yaban mersinli var birde kayısı ve üzümlüsü çok leziz

ay ne güzel bende spor yapmak istiyorum ama düzenim ciddi anlamda bozuldu 2 haftadır.... dersler berbat gidiyor sadece dinliyorum dersleri
Not alsan onemli seyleri belki okuyunca daha iyi olur kendini sadece derse odaklasan daha iyi olcak galiba

Menum
1 kuru kayisi
Sabah: 1 dilim ekmek, birer parca beyaz peynir ve tulum peyniri,3 zeytin, 1 haslanmis yumurta, 1 lokma tahinpekmez
Ara: 8 tane çağla
Öğle: 4 kuru kayısı, 1 kase yoğurt
Ara:3 çizi (açlıktan bayilcaktim yohsa:ruh:)
Aksam: 1 kase sehriye çorbası, 4 kaşık makarna, yogurt, biraz sogan:oha:ve asla doymadimdi:işsiz:
Kahve ictim aralarda:kahve:

Menum
1 kuru kayisi
Sabah: 1 dilim ekmek, birer parca beyaz peynir ve tulum peyniri,3 zeytin, 1 haslanmis yumurta, 1 lokma tahinpekmez
Ara: 8 tane çağla
Öğle: 4 kuru kayısı, 1 kase yoğurt
Ara:3 çizi (açlıktan bayilcaktim yohsa:ruh:)
Aksam: 1 kase sehriye çorbası, 4 kaşık makarna, yogurt, biraz sogan:oha:ve asla doymadimdi:işsiz:
Kahve ictim aralarda:kahve:
4 kaşıkla kaldiysan çok çok çok iyi bence ben olsaammm.. :D

Back
X