- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #194.801
Haklısın vallahiBen sebze yemeği tercih ederdim ya da sadece çorba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın vallahiBen sebze yemeği tercih ederdim ya da sadece çorba![]()
Haşlanmış patates kabızlık yaparGabizligim var ya önerisi olan var mı hanımlar hep diyet yaptığımda bu başıma geliyor malasef
Ayyyyy bacım senin azına düşecegine evin 11 kattan atladı atla daha iyiHaşlanmış patates kabızlık yaparsenin lifli şeyler Yemen lazım bu durumda kayısı çayı vs. De icebilirsin
Bana malzeme vermeyin ki konusmayaymAyyyyy bacım senin azına düşecegine evin 11 kattan atladı atla daha iyilifli şeyler derken mesela canisi
Tamam patates yohBana malzeme vermeyin ki konusmayaymelma meselaa sebze bol bol yeşillik hamur işini de azaltman lazım suyu ne kadar iciyosun günlük kuzu onu da arttır bide annem sıcak su iciyomus o iyi geldi kabizligima diyodu dene istersen. Ve patatesten uzak dur
![]()
ara öğünlerde kefir iç ... sabah aç karnına da 1 çay bardağı tüm kimyonu kaynat kahvaltıdan 10 dk önce iç gaz varsa giderir ödem atar kefirde kabızlığı giderir yaban mersinli var birde kayısı ve üzümlüsü çok lezizGabizligim var ya önerisi olan var mı hanımlar hep diyet yaptığımda bu başıma geliyor malasef
Evet diyette yetersiz beslenince kabizlik oluyoms bende de çok oluyo ama bnm genetikTamam patates yohiki litre içiyorum onda sıkıntı yok da işte ben rejim yaparken öyle ölüyorum ha şimdi tartıda fazla bile çıktı ben şok
İyiyim canım edeyim spor yapcam sen napiyosun nasıl gidiyor derslernapyonuz kızlar dersim başlıcak 21 de bir bakıp çıkayım dedim
ay ne güzel bende spor yapmak istiyorum ama düzenim ciddi anlamda bozuldu 2 haftadır.... dersler berbat gidiyor sadece dinliyorum dersleriİyiyim canım edeyim spor yapcam sen napiyosun nasıl gidiyor dersler
Not alsan onemli seyleri belki okuyunca daha iyi olur kendini sadece derse odaklasan daha iyi olcak galibaay ne güzel bende spor yapmak istiyorum ama düzenim ciddi anlamda bozuldu 2 haftadır.... dersler berbat gidiyor sadece dinliyorum dersleri
Kız neymiş bu detoks 2 günde 1.9 vermişsin süpermişlisteyi bulamadım bir türlü baya bir geri gittim ama
ay merak ettim baya bunu ben
![]()
Yap kiz cok guzel vallaHeh buldumbende izinde bunu yapayım bari
![]()
Dimek spor heİyiyim canım edeyim spor yapcam sen napiyosun nasıl gidiyor dersler
Yenilcez baaakkDimek spor heben bugunde annemlerdeyim spor yok
![]()
Ancak pazar sabah yapabilcem benYenilcez baaakk![]()
4 kaşıkla kaldiysan çok çok çok iyi bence ben olsaammm..Menum
1 kuru kayisi
Sabah: 1 dilim ekmek, birer parca beyaz peynir ve tulum peyniri,3 zeytin, 1 haslanmis yumurta, 1 lokma tahinpekmez
Ara: 8 tane çağla
Öğle: 4 kuru kayısı, 1 kase yoğurt
Ara:3 çizi (açlıktan bayilcaktim yohsa)
Aksam: 1 kase sehriye çorbası, 4 kaşık makarna, yogurt, biraz soganve asla doymadimdi
Kahve ictim aralarda![]()
Nasil zor tuttum kendimi bilemezsin4 kaşıkla kaldiysan çok çok çok iyi bence ben olsaammm..![]()
TM senin yerine de ben yaparim hadiAncak pazar sabah yapabilcem ben![]()