- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #194.841
Çok çok teşekkür ederim canım çok sağolErik kurusuda dene canim oda rahatlarir.iki uc taneyi biraz kaynat ,suyula birlikte tuket.yada kayisi gibi de yiyebilirsin.ardindan ilik su.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok teşekkür ederim canım çok sağolErik kurusuda dene canim oda rahatlarir.iki uc taneyi biraz kaynat ,suyula birlikte tuket.yada kayisi gibi de yiyebilirsin.ardindan ilik su.
ahaha yeni farkettim profil foton çok tatlıCanım Kahve içiyorum ama maalesef o yaramadi canım ama düşünüp yazman bile çok hoş :)
Cahaha yeni farkettim profil foton çok tatlı![]()
Sözel den çok sayısal dersler bol soru çözmek gerekiyor kuzum not alıyorum ama sadece kalıplarNot alsan onemli seyleri belki okuyunca daha iyi olur kendini sadece derse odaklasan daha iyi olcak galiba
Günaydın umarım gider ayran defolsun mu yapacaksınGünaydın cumartesi cumartesi erkenden portledim ayran aşı mı hazirlicam.. umarım 1 kilodan fazla gider![]()
RONDO ATILIR MI YA![]()
Kiz rondosuz nasil yapcanolmaz kiiii
acaba blenderla olar mi ki
![]()
Canisi rondo atılır mı ya :) blender olur belki
Gabizligim var ya önerisi olan var mı hanımlar hep diyet yaptığımda bu başıma geliyor malasef
Günaydın cumartesi cumartesi erkenden portledim ayran aşı mı hazirlicam.. umarım 1 kilodan fazla gider![]()
Gunaydin kızlar abovvvv 1.257 msj mi hic okuyamicagim ne var ne yok ben yine yogun gunler yine misafirlerim var öyle iste bu hafta kimler kg vermis bi bakıcam pazartesiden beri tartilmadimdi..
evet birazdan 1 kase içicemGünaydın umarım gider ayran defolsun mu yapacaksın![]()
Tamam canım çok sağolsuyu 3 litreye çıkar canım kesinlikle faydasını göreceksin![]()