Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teflon almadı anam bi takım celik var bi takım seramik bide
minik celik set almş var bi tabak kadar tencere :KK70: 2 kişilikmiş :KK70::KK70: e dedim bunlar bana yetmez nişanlım ne yicek :KK70::KK70:
Hahh gayet guzel almis analar bilir zatiii kiz onlardan bende de var teyzem almişti yemek kalinca koymasi iyi oluyo bide kizima makarna neyim haşliyom:D

Hahh gayet guzel almis analar bilir zatiii kiz onlardan bende de var teyzem almişti yemek kalinca koymasi iyi oluyo bide kizima makarna neyim haşliyom:KK70:
ah anaaamm geçen de gitmiş mutfak çakmagı almış kırk yıl düşünsem ceyize almaya aklıma gelmez :D:D:D:D:D:
bende kendime nudo fln haslarım onlarda o zaman :KK53::KK53::KK53:

Hee aha bundan benimki ama sen istersen daha markali al benimkisi cem marka:deli: karacanin falan vardi granit setleri deami:sus:

karaca iyi değil memnun değil kullannalar araştırdım biliyorum :KK14:
9.jpg

alsam mı bunu anneme çok istiyoo :110:

Mantıklı :KK53:herseyimi gocam aldi benim :oha:babam hic birimize ceyiz yapmadi kizimi veriyom daha ne olsun dedi:oha:herseyi siz alacaniz dedi onlarda tamam didi ne desin:KK70:ahahahh
ahahaha ne güzel iş valla he keşke bizimkide öyle diyeydi :D:D:D: düğünde takılanları aldı mı peki baban küçük altın paraları falan:sus::sus:

Back
X