Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yapamiyom deme giz:tokat: koy 3 bardak un acik tuz at 1 cay kasigi yaş maya yeter ona yogur hamurunu sonra sar bi köseye koy hamur iki katina çıkınca elinle acik düzle sekil ver kizgin yagda kizart:tokat: yazih degel mi prensesime yiiciksin:tokat: :sus: hamur yapamam dersen:sus:firindan hamur aliniyo al onlan yap:sus:
Ay tatlisimm yaa bir guzel de yazmissin. Hafta sonubyapayim buraya da resmini atayimm kiz :KK60: her sey kizim icin yoksam pisi misi asla yimezdimm :KK23:

Yapamiyom deme giz:tokat: koy 3 bardak un acik tuz at 1 cay kasigi yaş maya yeter ona yogur hamurunu sonra sar bi köseye koy hamur iki katina çıkınca elinle acik düzle sekil ver kizgin yagda kizart:tokat: yazih degel mi prensesime yiiciksin:tokat: :sus: hamur yapamam dersen:sus:firindan hamur aliniyo al onlan yap:sus:
Ay tatlisimm yaa bir guzel de yazmissin. Hafta sonubyapayim buraya da resmini atayimm kiz :KK60: her sey kizim icin yoksam pisi misi asla yimezdimm :KK23:

Gozun aydin canim hayırlısı yla saglikla kucagina al canim cok mutlu oldumm..

Sağol canim benim dua et benim içinde ozaman yine yazisiriz özelde n ismimi söylerim canimm benimm ♡♥♡
Amin cnm Allah razi olsun darisi en kisa zamanda sizlere olsun. Haberlesiriz tabiki buralardayim ben hep sizinleee

patates kızartmasından tadımlık yediysen ödülün olsun kuzum
AZICIKTI AMA +100 OLARAK GERİ DÖNDÜ :110:
Sabah
1 yumurta z.yağında kızartma/ peynir bol yeşillik domates biber biraz patlıcan salata 1 bardak süt
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Tavuk döner ayran
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 tabak domates çorbası / istiridye mantar (eşim çok sevdi artık hep alır :deli: ) / salata

Spor
30 dakika yürüyüş 5 dakika bacak hareketleri toplam 35 dk

Suyu 2ltye tamamlarım belki bol sütlü kahve içerim ders dinlerken:dondurma::dondurma::dondurma:
bugün öğle haric menü cok güzeelll:dondurma::dondurma:
Merhaba kızlar, menümü yazayım.

Sabah: buğday lavaş arası domates, salata, peynir

ara:şekersiz nescafe + 1 granola bar

Öğle: 1 kase kapuska, 1 kase yoğurt, yarım bazlama

ara: tarçınlı süt

akşam: 1 kase kapuska, 2 kaşık tavuk sote

su 2 olacak
kapuskadan pek hoşlanmam ama faydal sonucta :bicak: güzel beybi bazlamalarda küçükse eğer cok iyiii
Ayyy yok ,kofte ve tavuk iyi geldi bugun,elhamdulillah:dua::KK68:
oh şahane :halay::halay:
Saldır cansii valla inan alınmıyor evlenince istediği al aldirttir:)
fazla esya sevmem aslında evin diğer odaları için az esya alıyorum da mutfakta kendimi durduramyırum:KK53::KK53:
Aynen ben de cok severim mutfak cicilerini,yeni evlendigimizde kutahyaya gitmistik gezmeye,oradan bissuru,bissuru porselen esya almistim,simdi cupcakeler moda,benimkiler fistik yesili portakal figurlu kahvalti takimi vs cok sekerdiler,haaa hepsi kirildi ghitti tarih oldu:-):KK70:bir cini saatim duruyor hala oradan harira:KK9:
Evet mutfak ev de cok onemli berncede,ben orada zaman gecirmeyi cok sevdighim icin biraz genis ve bol dolapli olacak:rolleyes:
bizim kaderimiz mutfak gliba :D:D
Kizimin koftelerinden asirdim,oyuzden oyule oldu,haftalik hazirliyorum difrize,cozulunce alti kofte cikti iki pakertten,donukken acim ya o kadar olmaz diye dusundum,bir tanesi kaldi zaten yiyemedfim .besinciyuide bayas zorla yedim ama dedim ya doydum:halay::KK70::KK31:
zaten hep öyle olmuyo mu bende yegenlerimin yemeklerinden yiyorum zaten küçük olan bi ona yedirceksin bi kendin yiceksin başka türlü yemiyo bide oyun oynuyo haamm diye kendi uzatıyo :D:D:D
gunaydin kızlar :KK54::KK54:nasılsınız
munter munter minikimizin cinsiyetini ogrenmissin canım prensesimiz olucak sağlıkla al kucagina inşallah :KK36:
bebekiiimmm nasılsınnn:KK200:

anlik canin cektiginde bile firindan 1 hamur alsan hemen yaparsin. Oy oy yedeee buyusun kuzucum:anne:
:KK46:
Oyle mi yapsam daha kolay ama temiz midir firinin hamuru ekmeknolarak yiyoz dusunmuyozda hamur diye dusununce bir hijyenlik geldi aklima :D yiyem buyusun dimi teysesi aplalari gibi olsunnn :anne:

Back
X