Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Usulsüzlük yicek vergi kaçırma olacak ondan da ceza yicek sonra ben odicem
:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:oha :KK57:
kaptinn kaptinn evet olur o lazım bize anladığım kadarı ile ama halen aklım detoksta yapsam mı diye en azından bir gün yapayım diyorum yulaf ezmesi de aldım fıstık ezmeside yapacam sende yap istersen kaçamakları engeller bence
temamdıırr kuzuumm pazartesi başlıyak ney yapcaz:super:

şimdi kızlaaarrrrr bundan sonra her hafta bi analiz yapıcaz ve önümüzdeki hafta izlememiz gerekeen yolu görcez hep beraberr:kahve:

14. TAKİM 514. ETAP***

06derya(70.6///%)hamilelik nedeniyle bildirimsiz izine ayrıldı
nuffiun(72.8/72,50/0,30/0,42%)
zuzuzuzu1234 (67.2/66.7/0,5/%0,74)
elaalemi( 57.1/0/0/%0)sabit
Marul_Anne(55.8///%)
Alina_ (60.8/59.3/1.5/%2.47)
keptinn( 55.7/55.3/0.4/%0,14)510.etapta
bildirimsiz izine ayrıldı yüzdesi 5e bölündü

14. Takım Ortalama:%0,539

listemiz bu şekilde

• @06Derya mız izine ayrıldı uzun süre yok
  • @nuffiun canım pazartesi seninle sekerpancarı nın detoksa başlayalım bize bu lazım sanırım hafta sonu normal beslenmeye bak. ne dersin ?
  • @zuzuzuzu1234 canım memleketten döndüğünde haberim olsun o zamana kadar menü paylaşımı yapmayabilrsin kısmen izinli sayılırsın ama yediklerine kesnlikle dikkat et
  • @elaalemi beybisi gün ortasında pek ugrayamıyosun farkındayım ama uzak kaldıkca takım ruhundan motivasyonundan uzaklaşıyo musun sanki sabitsin bu hafta çünkülüm:ukala:
  • @Marul_Anne canım listeye girdiğin 2. hafta oldu ve sen bildirimde bulunmadın bu biraz sorumsuzluga girmiyo mu? bi mazeretin vardıda ben mi unuttum acaba ?
  • @Alina_ kuzum cok cok iyi gidiyosun:super: seni biraz daha motive etmek için güzel planlarım var :KK8:
ve bendeniz keptıınnn bu hafta sıfır ekmek dicem 5ten geri şafak sayıcam cumaya kadar :ıslık:

@poncikbirgelincik (60///%)bildirimli izine ayrıldı 508
@ParteMoralll (66///%) sabit izne ayrilmak istiyor 511

izinden önümüzdeki hafta dönecekler listesi bu şekilde sanırım :KK8: kızlar izine ayrıldıgınız kilolar bu şekilde haftaya cumaya bu kiloda olmanız gerek listeye girebilmeniz için :super:

D deliyarim35
M makyajkolika kızlar aday listesinde olmanıza rağmen geçen hafta ve bu hafta bildirimde bulunmadıgınız için diskalifiye oldunuz umarım istediğiz kiloları verebilirsiniz:KK28:

ve ben şimdi rakip listesini ayarlıcam kiloları birbirine yakın olanlar kapışsın bu hafta görelim bakalım kimler yenicek:süslü:

SekerPancarii SekerPancarii mikemmelsiiinnnn:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK30::KK8::KK8:

herkesleri etiketliyememişim tekrar paylaşayım dedim :D:D:D

@06Derya @nuffiun
zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234
E elaalemi @Marul_Anne @Alina_ @ParteMoralll poncikbirgelincik poncikbirgelincik SekerPancarii SekerPancarii

kaptinn kaptinn canım yediklerime dikkat ediyorum tatlım yeid gibi yumurta zeytin falan yedim öğlen çorba yoğurt dört köfte ydim akşamda yoğurt flaan yerim sadece spor yapamayacagim yoksa çok dikkat ediyorum bir sürü bisküvi vs var ben yemiyoeum yemicem ne kadar zor dursam da :D

şimdi kızlaaarrrrr bundan sonra her hafta bi analiz yapıcaz ve önümüzdeki hafta izlememiz gerekeen yolu görcez hep beraberr:kahve:

14. TAKİM 514. ETAP***

06derya(70.6///%)hamilelik nedeniyle bildirimsiz izine ayrıldı
nuffiun(72.8/72,50/0,30/0,42%)
zuzuzuzu1234 (67.2/66.7/0,5/%0,74)
elaalemi( 57.1/0/0/%0)sabit
Marul_Anne(55.8///%)
Alina_ (60.8/59.3/1.5/%2.47)
keptinn( 55.7/55.3/0.4/%0,14)510.etapta
bildirimsiz izine ayrıldı yüzdesi 5e bölündü

14. Takım Ortalama:%0,539

listemiz bu şekilde

• @06Derya mız izine ayrıldı uzun süre yok
  • @nuffiun canım pazartesi seninle sekerpancarı nın detoksa başlayalım bize bu lazım sanırım hafta sonu normal beslenmeye bak. ne dersin ?
  • @zuzuzuzu1234 canım memleketten döndüğünde haberim olsun o zamana kadar menü paylaşımı yapmayabilrsin kısmen izinli sayılırsın ama yediklerine kesnlikle dikkat et
  • @elaalemi beybisi gün ortasında pek ugrayamıyosun farkındayım ama uzak kaldıkca takım ruhundan motivasyonundan uzaklaşıyo musun sanki sabitsin bu hafta çünkülüm:ukala:
  • @Marul_Anne canım listeye girdiğin 2. hafta oldu ve sen bildirimde bulunmadın bu biraz sorumsuzluga girmiyo mu? bi mazeretin vardıda ben mi unuttum acaba ?
  • @Alina_ kuzum cok cok iyi gidiyosun:super: seni biraz daha motive etmek için güzel planlarım var :KK8:
ve bendeniz keptıınnn bu hafta sıfır ekmek dicem 5ten geri şafak sayıcam cumaya kadar :ıslık:

@poncikbirgelincik (60///%)bildirimli izine ayrıldı 508
@ParteMoralll (66///%) sabit izne ayrilmak istiyor 511

izinden önümüzdeki hafta dönecekler listesi bu şekilde sanırım :KK8: kızlar izine ayrıldıgınız kilolar bu şekilde haftaya cumaya bu kiloda olmanız gerek listeye girebilmeniz için :super:

D deliyarim35
M makyajkolika kızlar aday listesinde olmanıza rağmen geçen hafta ve bu hafta bildirimde bulunmadıgınız için diskalifiye oldunuz umarım istediğiz kiloları verebilirsiniz:KK28:

ve ben şimdi rakip listesini ayarlıcam kiloları birbirine yakın olanlar kapışsın bu hafta görelim bakalım kimler yenicek:süslü:

SekerPancarii SekerPancarii mikemmelsiiinnnn:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK30::KK8::KK8:

herkesleri etiketliyememişim tekrar paylaşayım dedim :KK70::KK70::KK70:

@06Derya @nuffiun
zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234
E elaalemi @Marul_Anne @Alina_ @ParteMoralll poncikbirgelincik poncikbirgelincik SekerPancarii SekerPancarii
İste buuuu:rolleyes: mikemmel bi yazii kusursuzzz:rolleyes:

kaptinn kaptinn canım yediklerime dikkat ediyorum tatlım yeid gibi yumurta zeytin falan yedim öğlen çorba yoğurt dört köfte ydim akşamda yoğurt flaan yerim sadece spor yapamayacagim yoksa çok dikkat ediyorum bir sürü bisküvi vs var ben yemiyoeum yemicem ne kadar zor dursam da :KK70:
COK ZOR DİMİİİ :eek::dua: yeme sakın haaa:tokat:

yes ay eeemmm :süslü::KK53::KK53:

çinkilim ben yazdım :KK8::KK8::KK8:

ben aldım mı hevesim kaçar sen iyi dayanıyon :KK70::KK70::KK70:
Ben o hatayi bi kere yaptim 61 e çıktım baktim boyle olmucak kilom cikiyo teker teker kabullendim ömrüm boyunca hep dikkatli yicem karll:KK51: senin adini karll koydum:Dajahahahahah :KK53:gabil mi:KK70:

Ben o hatayi bi kere yaptim 61 e çıktım baktim boyle olmucak kilom cikiyo teker teker kabullendim ömrüm boyunca hep dikkatli yicem karll:KK51: senin adini karll koydum:KK70:ajahahahahah :KK53:gabil mi:KK70:
o ney gızzzz karl kimmiş :D:D
ayy senin bi zamanlar tombik oldugunu asla kabullenemicem :D:KK53::KK53:

Back
X