Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o ney gızzzz karl kimmiş :KK70::KK70:
ayy senin bi zamanlar tombik oldugunu asla kabullenemicem :KK70::KK53::KK53:
Komik dublajlar yapan bi adam seslendirdigi cogu karaktere karll adiyla sesleniyo coh komic:D:D
Hee bi zamanlar degil ben hep tombikdim ki :KK51: balik etliydim hep 63 65 kilolarda :KK51: Dogumdan sonra da 1 bucuk sene de 75 kiloylan gezdim:KK51: evet karll aci ama gercek :KK51: :KK70:kendi çabalarımlan duruyom ben bu kiloda:KK70:bi koyversem çıkacam büyük hizla biliyom:KK70:hic komic degel:tokat:

güsel yapıyon güseellll:KK8::KK8::KK8: zati inceciksinnn bide sporlan iyicenem daş olacaann:KK30:
Kas yapacam kas:sus: karnimda mide kismimda iki paklavam var biliyin mi kas cizgim de az belirgin ama accik:sus:onlari iyce belirginlestirecem:sus:alt karnimda kas cok zor dogumdan sonra baya deforme oldu çünküm ama ora da sıkılaşıyo:silah: bacak kasim da vağ:sus: söyleme kimsiye:sus:ayip olar:sus: ses etme:sus:sus didim:sus:sussaanaaa:tokat:

Komik dublajlar yapan bi adam seslendirdigi cogu karaktere karll adiyla sesleniyo coh komic:KK70::KK70:
Hee bi zamanlar degil ben hep tombikdim ki :KK51: balik etliydim hep 63 65 kilolarda :KK51: Dogumdan sonra da 1 bucuk sene de 75 kiloylan gezdim:KK51: evet karll aci ama gercek :KK51: :KK70:kendi çabalarımlan duruyom ben bu kiloda:KK70:bi koyversem çıkacam büyük hizla biliyom:KK70:hic komic degel:tokat:
COK KOMİK :KK53::KK53::KK53: iradeene hayranım:KK9::KK9::KK9::KK9:

Kas yapacam kas:sus: karnimda mide kismimda iki paklavam var biliyin mi kas cizgim de az belirgin ama accik:sus:onlari iyce belirginlestirecem:sus:alt karnimda kas cok zor dogumdan sonra baya deforme oldu çünküm ama ora da sıkılaşıyo:silah: bacak kasim da vağ:sus: söyleme kimsiye:sus:ayip olar:sus: ses etme:sus:sus didim:sus:sussaanaaa:tokat:
:sus::sus: demem tm :tokat::tokat: MAŞALLAHHH :nazar::nazar::sus:bnm göbek aha böyle:olamaz::olamaz::olamaz:
upload_2017-4-21_17-1-25.webp

Amin canim istiyorduk yasim 30 a dayandi daha da doguramam diye ogluma arkadas olsun dedik gurbetteyiz kimse yok yaninda
Iyi dusinduniz cnm calismiyorsun bildigim ladariyla en iyisini yapptin istedikten sonra uzatmaya gerek yok bende o yaslarda ikinciyi istiyorum ins bakalim nasipsek

mimkindir :KK53::KK53::KK53::KK53:

oohhh 5ay olmş sen kilo almadın ne güzellll:KK51: bebiş ne alemde kilosu yerinde miymişş
Gripte vermeseydim daha cok cikardi kilom o zaman da yedim ama hep cikardim ;D
Bebise doktor iyi diyor burada yaziyorua kilosu doktorda aynisini diyor yaklasik yavrucugima iyi bakiyom aplasiii

Gripte vermeseydim daha cok cikardi kilom o zaman da yedim ama hep cikardim ;D
Bebise doktor iyi diyor burada yaziyorua kilosu doktorda aynisini diyor yaklasik yavrucugima iyi bakiyom aplasiii
oohhh miiiss o iyiyse sorun yok hep iyi oluuunn:KK74:a-kalmış şurda 5 ay en fazla kaç kilo alabilirsin :KK8: bu giddişle 80lere çıkmadna dogurcan:rolleyes::rolleyes:

Back
X