- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.601
Canim menünü tam yaz ki hataların ciksin ortaya bi daha yapmazsn hem :) bu ara da ikili yarışta hanginz daha çok kilo verdi diye bakilcak cuma günüSu bugun1.5 lt ancak icebildim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim menünü tam yaz ki hataların ciksin ortaya bi daha yapmazsn hem :) bu ara da ikili yarışta hanginz daha çok kilo verdi diye bakilcak cuma günüSu bugun1.5 lt ancak icebildim.
06Derya hamilemiiiişimdi kızlaaarrrrr bundan sonra her hafta bi analiz yapıcaz ve önümüzdeki hafta izlememiz gerekeen yolu görcez hep beraberr
14. TAKİM 514. ETAP***
06derya(70.6///%)hamilelik nedeniyle bildirimsiz izine ayrıldı
nuffiun(72.8/72,50/0,30/0,42%)
zuzuzuzu1234 (67.2/66.7/0,5/%0,74)
elaalemi( 57.1/0/0/%0)sabit
Marul_Anne(55.8///%)
Alina_ (60.8/59.3/1.5/%2.47)
keptinn( 55.7/55.3/0.4/%0,14)510.etapta bildirimsiz izine ayrıldı yüzdesi 5e bölündü
14. Takım Ortalama:%0,539
listemiz bu şekilde
ve bendeniz keptıınnn bu hafta sıfır ekmek dicem 5ten geri şafak sayıcam cumaya kadar
- @06Derya mız izine ayrıldı uzun süre yok
SchonerDuft canım pazartesi seninle sekerpancarı nın detoksa başlayalım bize bu lazım sanırım hafta sonu normal beslenmeye bak. ne dersin ?
- @zuzuzuzu1234 canım memleketten döndüğünde haberim olsun o zamana kadar menü paylaşımı yapmayabilrsin kısmen izinli sayılırsın ama yediklerine kesnlikle dikkat et
- @elaalemi beybisi gün ortasında pek ugrayamıyosun farkındayım ama uzak kaldıkca takım ruhundan motivasyonundan uzaklaşıyo musun sanki sabitsin bu hafta çünkülüm
- @Marul_Anne canım listeye girdiğin 2. hafta oldu ve sen bildirimde bulunmadın bu biraz sorumsuzluga girmiyo mu? bi mazeretin vardıda ben mi unuttum acaba ?
- @Alina_ kuzum cok cok iyi gidiyosun
seni biraz daha motive etmek için güzel planlarım var
@poncikbirgelincik (60///%)bildirimli izine ayrıldı 508
@ParteMoralll (66///%) sabit izne ayrilmak istiyor 511
izinden önümüzdeki hafta dönecekler listesi bu şekilde sanırımkızlar izine ayrıldıgınız kilolar bu şekilde haftaya cumaya bu kiloda olmanız gerek listeye girebilmeniz için
@deliyarim35
@makyajkolika kızlar aday listesinde olmanıza rağmen geçen hafta ve bu hafta bildirimde bulunmadıgınız için diskalifiye oldunuz umarım istediğiz kiloları verebilirsiniz
ve ben şimdi rakip listesini ayarlıcam kiloları birbirine yakın olanlar kapışsın bu hafta görelim bakalım kimler yenicek
SekerPancarii mikemmelsiiinnnn
![]()
Ewet cnm yaklasik 9 haftalikmis06Derya hamilemiiii
Canim tobotu dinlendire dinlendire baya bi ezeceksin onu bugun yine koy robota biraz daha ez gelir kivama benimki bitti kuzum ben ilk başta sadece fistigi robottan gecirdim baya akişkan oldu yağini iyce salinca sonra pekmezi koyunca katilaşti bende bu sefer balla denicem bende sütle kivamini açip yemistim kendiminkini ama sen bi daha gecir robottan kivama gelir osarraf ile mi kapisacam ben bu hafta çok güzel spor yapmam lazım
SekerPancarii fındık ezmesi yaptım ama olmadı sanki niyeyse bal koydum iyice ezilmedi içine az süt koydum sen bana yaptığının resmini atsan
Günaydın tatlis bende yeni kalktimGunaydin kizlar. Yine bir hafta sonu yine ben erkenden hortladim![]()
Fazla mi diyosun yani anlamadim kuzumOh oh maşallah :)
nasilsin zayifcik fit hatunnnGünaydın tatlis bende yeni kalktim![]()
Bence de daha azbyimeeeeFazla mi diyosun yani anlamadim kuzum1000 kalori bile degil menum 900 küsür kalori
daha az yiyemem ben
![]()
Ay süt te koydum rengi koyu oldu annemde yaptım ordaydım kendi robotumda çekeyim eve geçince tadına bayılmadım ama granola için gerekli bir malzemeydi biraz pişman da oldum gibi 2 saat uğraştım desem yeri ... kavrulmuş tuzsuz aldım ısıtmadan yaptım onla ilgisi var mıdırCanim tobotu dinlendire dinlendire baya bi ezeceksin onu bugun yine koy robota biraz daha ez gelir kivama benimki bitti kuzum ben ilk başta sadece fistigi robottan gecirdim baya akişkan oldu yağini iyce salinca sonra pekmezi koyunca katilaşti bende bu sefer balla denicem bende sütle kivamini açip yemistim kendiminkini ama sen bi daha gecir robottan kivama gelir o![]()
Spor yapıyorum bebeknasilsin zayifcik fit hatunnn
Bence de daha azbyimeeee![]()
Kuzummm,ben bilerek yazmadim ,diyet listesinde olmamasi gerekrn bir ogun,grcen pazar da ayni olmustu.yani haftada bit gun bunu yapiyorum.bagirsaklarin calismasinda da faydali oluyor.Canim menünü tam yaz ki hataların ciksin ortaya bi daha yapmazsn hem :) bu ara da ikili yarışta hanginz daha çok kilo verdi diye bakilcak cuma günü![]()
Günaydın canimGunaydin kizlar,keyifli ve kacamaksiz bir hafta sonu diliyorum hepimize![]()
gunaydin poncikimGünaydın kızlar
kilom 61.0![]()