- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.641
Oy kuzum benim anamda yatiyiii seninki de büyüsün sana da olcek tatilllBiz analara tatil yohhsen yat
giniydin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy kuzum benim anamda yatiyiii seninki de büyüsün sana da olcek tatilllBiz analara tatil yohhsen yat
giniydin
![]()
Hee öyle mi diyisinOy kuzum benim anamda yatiyiii seninki de büyüsün sana da olcek tatilllbak şimdi ben kalkcam anamlara kahvaltı hazirlicem hazira koncak senin kizinda sana yapcak öyle
![]()
Gezecumm diyisinyürücem diyisin
ekmek yimicem diyisin
sen ne diyisin
![]()
Akilliyim hemiiiHee öyle mi diyisinbah kulaga bek hos geliyi bunlag
eferim sana hazilla anana kahvalti ahilli gizim benim
![]()
Kahvaltida ye kiz tambugday falan yok mu yii ondan 2 dilim gunun geri kalanında yemezsinaynen öyle diyim
kahvaltıda ekmek yemesem ne gusel olurduuu
ekmek yerine ne geciyo kuzu
![]()
Bende sporumu yaptim kizimda yapti simdi kahvalti hazillicam gonşuAkilliyim hemiiihemde cohh
Çay suyu koyayim hemencecik![]()
Oooohhhh sefan olsunnnGünaydın kizlaarrrşu an size yattigim yerden yazıyorum ay ne güzel bişey bu tatil
![]()
Bi gaşıh çorba iç kalhayy ben yiyemiyom de
ayhh benim mide coh küçük biliyin mi
di
![]()
Bebekiiim o saatte nisanlimlan çay keyfisi yapardikkk
Tebrik ediyore neyse ki çok almadin bekliyoduk zati böyle bişi
İptal oldu o yetistiremediler işi bize vermeye bende kalmiyom dedimog bi güzel de uyudum
Geldiğim belli olsun![]()
Ben de bugun egzersiz yapicimmm hamis egzersizine baslicimmm cunkulum hareket sagliktir demiii ince gozell kizzSpor yapıyorum bebeksizler nasilsiniz iki prenses
yoh daha az yiyemem ki ben açlığa dayamamm
![]()
kaptinn geliyiii sayfalar fullll artiyooo bu kadarrr konusmaknolur muuu
poncikbirgelincik kuuckk nasilsin iyulestin mii @nuffiun nasilsin cnmmm @ParteMoralll kuzu gezmelere mi gittinn yinee
![]()
Cok zorlu bi gün seni bekliyobugün misafir gelcekbörek yapcam eve gidince tiramisu yapcam
sarma var
ama yemicem ben tokumm dicem midem kücük benim siz yiyin ben almayım dicem
![]()