- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.801
Gunaydin kizlar 74.5 ciktim sabah
sokelerdeyim nazar ettiniz beni 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EKLEDİM KUZUM YAPIYORUM AMA DÜZENLİ YAZMAYINCA KAÇ DK OLDUĞUNU UNUTUYORUM CUMA 2 SAAT YÜRÜDÜM CUMARTESİ 2 SAAT HAFTA İÇİ 45 DK SPOR BUNLAR HATIRLADIKLARIM AMA LİSTEYE 150 DK YAZDIM CUMA GÜNÜNÜ UNUTMUŞTUM
AKŞAMLARI YEMEN LAZIM AMA EN AZINDAN 1 KASE NESFİT YARIM ELMA YE
evet çünkülüm vakit bulamıyorumakşamları yemeyi düşünmüyorum kuzumbu arada sen spor yapmıyosun
![]()
aa bana dememişin sn bunu bende üstüme alındmakşamları yemeyi düşünmüyorum kuzumbu arada sen spor yapmıyosun
![]()
aboooowwwGunaydin kizlar 74.5 ciktim sabahsokelerdeyim nazar ettiniz beni
![]()
evet çünkülüm vakit bulamıyorumama dün 1 buçuk saati geçik yürüyüş yaptık nişanlımla çarşı içinde gezdiklerimiz haric
![]()
ben sana dememiştim ama üzerine alınıp açıklama yapman çok güzelaa bana dememişin sn bunu bende üstüme alındmD
![]()
ayyy nası oldu ki o bak kendime yakıştıramadım su anben sana dememiştim ama üzerine alınıp açıklama yapman çok güzel![]()
ayyy nası oldu ki o bak kendime yakıştıramadım su an![]()
AHAHAHhe tm madem dedm benden kıskanıyo programıbasit olsun ya zaten 1 hafta yapca her zaman kullanamam ben
5'ler harika valla bende 60'ta uzun bir müddet takılmıştım sonra bir anda inmeye başladım. Artık 57 bile çok geliyorGeldi valla bi hırssen yapamaz mıydın
hı ama ben yaptım
60ı bulmuşken kaybetmek istemiyorum bu hafta artık 5leri görmek istiyorum
![]()
cok calışıyok bizAHAHAH![]()
BEYANNAME ONAYLIYORUM SAKİNLEYİM İYİCE İNCELİYEİP PAYLAŞCAM
Abowww yaaaboooowwwolsun kuzuuuu ben sevinrdim sahsen bi daha ne zaman böyle keyifle kilo alcan sonucta dimi
![]()
o kadar şiştin miiiAbowww yaa
kiyafetlerime sigamimmm hamile corabi almam lazimmm koca gobuslu oldum bennn nefes alamimmm
4kendi vücudunu en iyi sen bilirsin kuzum ama sağlıklı şeylerden yemeye çalışbide kuzucuk kaç aylıktı unuttum ben on
![]()
ATIŞTIRMALIK BİŞİLER YEME DAHA İYİ AMA GÜCÜNDEN DE DÜŞMEMEİŞ OLURSUNçok acıkırsam meyve yicem kuzum akşam yiyince kilo veremiyorum ben bunu farkettim
CANIM PRENSES BÜYÜYOR OLCAK KADARCIK ANNESİGunaydin kizlar 74.5 ciktim sabahsokelerdeyim nazar ettiniz beni
![]()
AY EVET GELMEYEN EVRAKLAR DA VAR SABAHTA KAHVALTI YAPAMADIM DOĞRU DÜZGÜN 1 DİLİM PASTAMDAN YEDİM KAPANIŞ YAPTIMcok calışıyok bizbende pek yogunum
![]()
5'ler harika valla bende 60'ta uzun bir müddet takılmıştım sonra bir anda inmeye başladım. Artık 57 bile çok geliyor![]()
ATIŞTIRMALIK BİŞİLER YEME DAHA İYİ AMA GÜCÜNDEN DE DÜŞMEMEİŞ OLURSUN