Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla dayanabilirliğime göre düşünüyorum ortalama 800 dyelim ama niyetim 600 700 arası alıp 200 e yakın kalori yakmak ders dinlerken soru çözerkende belli kalori oranı yakılıyor 15 dk leslie de yapsam 500 600 kalori almış olacam
Canimmmm cok az digil mii kas kaybetme sonra:dua: tam 1000 kalori alsan o zamanda cok iyi gidiyo kilo :21: kas kaybedersen vücut kilo verirken sarkar diyolar vucut yeterli besin almayinca enerjisini kaslari eriterek sagliyomus:sus: ve o yüzden verilen kilo yagdan gitmeyince geri geliyomus verilen kilo:sus: yinede kendin bilirsin tatlim söylimm dedim ben:KK16:

ay çıldırıyorum böyle duyunca:rolleyes::rolleyes: bu arada -200 daha 60,8000 :KK51::KK51: Dün sabah kahvaltımı çok sağlam yaptım:işsiz: 4 gibi dışarı çıktık yemeğe :olamaz: orda sadece ızgara köfte sucuk tavuk yedim :halay: ekmeksiz :halay: alkışla beni :KK76: sonra eve geldik 9:30 gibi evde yemek yediler tekrardan :işsiz: ben naptım :KK51: sofraya :KK51:bile:KK51:oturmadım:KK51: aldım elime şişemi sadece su içtim :KK51: hadi alkışla beni teprik et :KK51: hadisene :rapci:
Ahahahahha:D alkissa seeneee:rolleyes::KK9::KK9:

dün yaş günümdü kendi ellerimle yaptım kekinde yağ yok diğerlerine bişi dimiyim ben .. çok geç kaldım yumurta peynir hazırlıck zaman yoktu çokta acıkmıştım azcık ucundan yedim mecburen banyoda yaptım sabah daha çok acıktım:bicak::bicak:
Dogum günün gecmis ama yine de kutlim canim nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte inşallah :KK36:

benim canım cok tatlı istedi :işsiz: yemekte sütlaç aldım bitane :işsiz: 1 kase çorba:işsiz: 3 köfte 3 elma dilim patates :işsiz: çorbanın yarısını içebildim patateslerle köfteleri yedim:işsiz: sütlaça yer kalmadı:olamaz: ben şok :KK57: bu kadar mı küçüldün sen canım midecim:cool:
Vay bee küçüldü diyosun:deli: ben benim mide de küçüldü sanmıştım ama haftasonu gördüm ki meğersem asla küçülmemiş ben kendimi kandirmisim:D:D:tokat:komic mi yani:tokat:

Back
X