Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aksam cok ye mi dedin sen bana:KK70: niye coh yiyomuşum:tokat:sen ye:KK70: az yicem ben:ruh::KK45:yarin sabah tartilirim:KK45:ac açına :KK45:
bn olsam cok yerdim ::D:D:D:D hatta önümüzde bi mantı partisi var kv ciğim sagolsun bana mantı yapcakmış orda baya terim gibi geliyo ama önce mezun ölem :KK53:kısmetse bu cuma 54 olcam mezun sonraki haftada meeezunn:KK53::KK53:

o kadar şiştin miii :KK57:foto atsana bana :dua::dua:
sistim tabiii sisikim ben :D
Yerim seni yaaa foto isterken emojiye bakkk nasil kiyayim ben simdik sana ana yurekli oldumm ben atacam galiba dayanamicamm :anne:

CANIM PRENSES BÜYÜYOR OLCAK KADARCIK ANNESİ
Yolu yariladik bundn son hizla buyuyecek bekleyin bende ki kilo artislarinii hizla geliyoz :D

sistim tabiii sisikim ben :KK70:
Yerim seni yaaa foto isterken emojiye bakkk nasil kiyayim ben simdik sana ana yurekli oldumm ben atacam galiba dayanamicamm :anne:

Yolu yariladik bundn son hizla buyuyecek bekleyin bende ki kilo artislarinii hizla geliyoz :KK70:
ay nolur nolur noluuuurrr cok merak ediiiyiiimm vala silcemmmm bakip heemnciikkk:dua::dua::dua::KK23:

dans kursuna gideceğdimm ya ben düüğünlerde oynamayı öğrenmek icin :işsiz: oraya çağırıyo bende arkadaşım gelmiyo diye gitmek istemiyodum :110: adamin sesi çok biseksüel geldi :KK53:
Biskeksüel derkene:KK53: ayol felan gibi mi:KK53:nasil anlatacami bilemedim:D ayy git kiz dans ogren iyi olur nisana dugune:skandal:

bn olsam cok yerdim ::KK70::KK70::KK70::KK70: hatta önümüzde bi mantı partisi var kv ciğim sagolsun bana mantı yapcakmış orda baya terim gibi geliyo ama önce mezun ölem :KK53:kısmetse bu cuma 54 olcam mezun sonraki haftada meeezunn:KK53::KK53:
Cok yermiyim bilmiyom ama az da yimem:Dagahajajjaha normal insan gibim yimeyi düşünüyorum :KK53:benim çokum insan dışı bi yeme sitili çünküm :KK45: gecenlerde kvdem manti yaptıydı cok oluyo 3 tabah yidiydim:KK53: orta boy bi tabak yirim simdi sös:KK53:

sistim tabiii sisikim ben :KK70:

Yolu yariladik bundn son hizla buyuyecek bekleyin bende ki kilo artislarinii hizla geliyoz :KK70:
Bana da foto atsana :KK8: hı atsana:KK8: ayy benimki nuri alço gibi oldu :KK70:dur pağdon:sus: banağ foto atağ misin:dua:hemencikde silerem ben :dua:

Back
X