- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.901
bn olsam cok yerdim :Aksam cok ye mi dedin sen bananiye coh yiyomuşum
sen ye
az yicem ben
yarin sabah tartilirim
ac açına
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn olsam cok yerdim :Aksam cok ye mi dedin sen bananiye coh yiyomuşum
sen ye
az yicem ben
yarin sabah tartilirim
ac açına
![]()
Vay bee küçüldü diyosunben benim mide de küçüldü sanmıştım ama haftasonu gördüm ki meğersem asla küçülmemiş ben kendimi kandirmisim
komic mi yani
![]()
durduk yere nerden cıktı oalnmızda mı yazıyo bilmediğimiz kızz
![]()
sistim tabiii sisikim beno kadar şiştin miiifoto atsana bana
![]()
Yolu yariladik bundn son hizla buyuyecek bekleyin bende ki kilo artislarinii hizla geliyozCANIM PRENSES BÜYÜYOR OLCAK KADARCIK ANNESİ
he tmbilgi almıştım ya o yüzden arıyo![]()
ay nolur nolur noluuuurrr cok merak ediiiyiiimm vala silcemmmm bakip heemnciikkksistim tabiii sisikim ben
Yerim seni yaaa foto isterken emojiye bakkk nasil kiyayim ben simdik sana ana yurekli oldumm ben atacam galiba dayanamicamm
Yolu yariladik bundn son hizla buyuyecek bekleyin bende ki kilo artislarinii hizla geliyoz![]()
he tmamaaan evde öğrenirsin kız aç videoları izle
D
Niye birbirinize fotolağ atiyonuzamaan takmıyom artık karambole oyna gitsi sende
aaa tutturamadm mı
niye be![]()
ay nolur nolur noluuuurrr cok merak ediiiyiiimm vala silcemmmm bakip heemnciikkk![]()
Yeteğ tebitemem yeterli bu kadar alkış![]()
hiç güvenilir bi teklif değil gtmeöğrenemiyom denedim komic oluyoadam dedi gel ilk hafta deneme dersi olsun begenmezsen ücret almayız kbegenırsen kaydollursun ama sankı yıcekler beni orda
![]()
evlencez ya biz bilgi kardeşliği yapıyozNiye birbirinize fotolağ atiyonuz![]()
anlaştık beklicem ben bütün akşamEve gideyim bakcemm sösss
![]()
Yeteğ tebiiki şak şak temem
59 ol beş şak şak yapacam sös
![]()
Biskeksüel derkenedans kursuna gideceğdimm ya ben düüğünlerde oynamayı öğrenmek icinoraya çağırıyo bende arkadaşım gelmiyo diye gitmek istemiyodum
adamin sesi çok biseksüel geldi
![]()
Sösssösss mii![]()
![]()
Cok yermiyim bilmiyom ama az da yimembn olsam cok yerdim :hatta önümüzde bi mantı partisi var kv ciğim sagolsun bana mantı yapcakmış orda baya terim gibi geliyo ama önce mezun ölem
kısmetse bu cuma 54 olcam mezun sonraki haftada meeezunn
![]()
İnşallahumarım bende kendimi kandırmıyorumdur![]()
Bana da foto atsanasistim tabiii sisikim ben
Yerim seni yaaa foto isterken emojiye bakkk nasil kiyayim ben simdik sana ana yurekli oldumm ben atacam galiba dayanamicamm
Yolu yariladik bundn son hizla buyuyecek bekleyin bende ki kilo artislarinii hizla geliyoz![]()
Bağa da mi atanevlencez ya biz bilgi kardeşliği yapıyozbugün bana yarın sana gibisinden
sana da atarım ki
![]()