- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.921
Biskeksüel derkeneayol felan gibi mi
nasil anlatacami bilemedim
ayy git kiz dans ogren iyi olur nisana dugune
![]()
hiç bilmiyom hemde ne iyi olurdu ama utanıyom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biskeksüel derkeneayol felan gibi mi
nasil anlatacami bilemedim
ayy git kiz dans ogren iyi olur nisana dugune
![]()
NEYSE YE HADİ MANTIYA YOK DENEMZ ÇÜNKÜLÜMCok yermiyim bilmiyom ama az da yimemagahajajjaha normal insan gibim yimeyi düşünüyorum
benim çokum insan dışı bi yeme sitili çünküm
gecenlerde kvdem manti yaptıydı cok oluyo 3 tabah yidiydim
orta boy bi tabak yirim simdi sös
![]()
Sösskimsiye yapmam bunu da giymetini bil
![]()
hiç güvenilir bi teklif değil gtmeD:
![]()
ay sarkmasın orom buramCanimmmm cok az digil mii kas kaybetme sonratam 1000 kalori alsan o zamanda cok iyi gidiyo kilo
kas kaybedersen vücut kilo verirken sarkar diyolar vucut yeterli besin almayinca enerjisini kaslari eriterek sagliyomus
ve o yüzden verilen kilo yagdan gitmeyince geri geliyomus verilen kilo
yinede kendin bilirsin tatlim söylimm dedim ben
![]()
Teke tek bi olacaniz hocaylan kalabalik mihiç bilmiyom hemde ne iyi olurdu ama utanıyomAzıcık ince geldi sesi bide çok kibarimsi konuşuyodu
![]()
pek etkileyici olmamış atmaz benceBana da foto atsanahı atsana
ayy benimki nuri alço gibi oldu
dur pağdon
banağ foto atağ misin
hemencikde silerem ben
![]()
İnşallahAma ben kendimi kandirmaya tekrar baslicam
ayyh ben yiyemiyom midem güccük
![]()
kaçırma git birde soruyosun kaçar mı bu fırsat ücrertsiz ise tabi kibeni az önce dans kursundan aradı bı adam cagırıyo kursa ay gıtsem mı ya![]()
direk buraya mı atsam naapsammBağa da mi atanhaa
at ki bağa
ben beklerim ki
mirahlanirim ki
![]()
Teke tek bi olacaniz hocaylan kalabalik miben anayim sorgularim
![]()
Ayy evet kuzum ya aman kastan vermeyelim ki 1000 kaloriye bile cok az diyolar ama ben hizli kilo vermek istedigimde 1000 kalori aliyorum 980 falanda kaldigi da oluyo ama hep 1000 de tutuyorum geneldeay sarkmasın orom buramkaptinn 1000 kalori alalım biz standart en az 900 olsun ... geçen detoks yatığımda ondan mı bacak kaslarım çok ağırdı acaba 1 hafta acısını çektim
ücretli canım denemek icin ücretsiz sadecekaçırma git birde soruyosun kaçar mı bu fırsat ücrertsiz ise tabi ki![]()
bende hızlı vermek istiyorum ama geelde de 1000 kalori besleniyorum du bir düzenli takip edeyim dikkat etmediğimde de yazayım ortalama kaç kalori oluyor öğreneyimAyy evet kuzum ya aman kastan vermeyelim ki 1000 kaloriye bile cok az diyolar ama ben hizli kilo vermek istedigimde 1000 kalori aliyorum 980 falanda kaldigi da oluyo ama hep 1000 de tutuyorum genelde![]()
Temem git kizimhayıııır tek değil efendim karışıkkadın erkek
hocamız erkek efendim
![]()
Bağa da mi atanhaa
at ki bağa
ben beklerim ki
mirahlanirim ki
![]()
git dene sonra beğenmedim deücretli canım denemek icin ücretsiz sadece
Temem git kizimkendine muhayet ol
kimseylen gonusma
bisi sorarlarsa ben bilmem de
lafa şora girme
oldu mu ahıllı gizim
![]()
Hee yiyim demi hani ben 26 bedenim ya yiyebilerem arada demiNEYSE YE HADİ MANTIYA YOK DENEMZ ÇÜNKÜLÜMama sonra soda içççç
![]()