- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.941
hahahhahagit dene sonra beğenmedim de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahhahagit dene sonra beğenmedim de![]()
gitme gitmebiriniz git diyonuz biriniz gitme ben napiyim şimdi![]()
öle mi diyosun kuzum ben şu ana kadar 350 kalori yemişim cok aç hissediyorum ama eve gidicne de az yersem anca 800 olur gibi napsakay sarkmasın orom buramkaptinn 1000 kalori alalım biz standart en az 900 olsun ... geçen detoks yatığımda ondan mı bacak kaslarım çok ağırdı acaba 1 hafta acısını çektim
gitme gitmeotur evinde
öle mi diyosun kuzum ben şu ana kadar 350 kalori yemişim cok aç hissediyorum ama eve gidicne de az yersem anca 800 olur gibi napsak![]()
Hah gizim sen bek ahıllısınoldu efendimtamam efendim
dikkat ederim efendim
teşekkür ederim efendim
![]()
Hah gizim sen bek ahıllısıngüzelce dilsiz gibi git gel
abartmıştı ana yürekli kadin
dedi şair
ne diyom ki ben
![]()
Şöylepek etkileyici olmamış atmaz bence![]()
anladık bide açıklama yapmış sonunaHee yiyim demi hani ben 26 bedenim ya yiyebilerem arada demimesela 28 beden ossam yemezdim demi
sen yeme diyom yani
![]()
Hee analar korkar analar kollar kiz analari pimpirikli olarolsundu anaydı opremses anası
![]()
,bende ana olmak istiyimHee analar korkar analar kollar kiz analari pimpirikli olar![]()
nişanlına söylerim seni kızlı erkekli kurslara gdiyomş derimdüşüncem![]()
Bana da 24 beden oldu ama genelde 26 giyyom diye 26 dedim 24 bedenim deyip seni ezmedim kötü mü ettimanladık bide açıklama yapmış sonunabende 27yim bi kere bol olsun diye 28 aldım
cok konusma senide yerim![]()
ne diyon ki senHah gizim sen bek ahıllısıngüzelce dilsiz gibi git gel
abartmıştı ana yürekli kadin
dedi şair
ne diyom ki ben
![]()
Benim moral sifii sifiii nerdesin kahç günhay canım benim, seni var ya, seni orda yie.. yierim yerim![]()
hee fırsatcı nuriŞöyleyapmayaydim iyiydi deaami
sapih gibi oldu acik
![]()
Acıhmadim inanamıyorumne diyon ki senbende okuyom burda ne diyo diyerekten
acıhtın mı gızım
![]()
nişanlına söylerim seni kızlı erkekli kurslara gdiyomş derimhocası şöööle böööleymiş derim
![]()
Tartilmadim kikaç kilo oldun![]()
Bana da 24 beden oldu ama genelde 26 giyyom diye 26 dedim 24 bedenim deyip seni ezmedim kötü mü ettim![]()
Gonya yolundaBenim moral sifii sifiii nerdesin kahç gün![]()
Tartilmadim kibugun de kvdemler birakmadi burda kalacam yine
yarin sabah eve geçecem
![]()