- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #197.041
aaa ayrı şehirlerde mii olcak kınayla düğün ki niye öyle yapıyosunuzyeter biz arnavut muyuzbende gelinliklle bindallı giycem öyle kıyafet giymicem kına düğün gibi olcak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa ayrı şehirlerde mii olcak kınayla düğün ki niye öyle yapıyosunuzyeter biz arnavut muyuzbende gelinliklle bindallı giycem öyle kıyafet giymicem kına düğün gibi olcak
BEN ARA ÖĞÜNLRDEN KISIYORUM GENELDE ANA YEMKTEN DEĞİL MESELA MADEN SUYU 0 KALORİ ONUNLA ARA ÖĞÜN YAPABİLİRSİN1000diyelim üst sınıradün akşam yemegini yemeden önce hesaplayıp öyle yedim falzasını yemedim işe yarıyo sanki
![]()
Ben almadim canim dün kvdemlerdeydim orda yedim migrosda kesin vardir ama benceTeşekkür ettim:) wasayı deneyeceğim ben de hiç duymamıştım nereden aldın?
ANYOSUNU MU KIRDIRDI ANLAMADIM Kİ BEN ONU
ay onun kalorisi yok muuBEN ARA ÖĞÜNLRDEN KISIYORUM GENELDE ANA YEMKTEN DEĞİL MESELA MADEN SUYU 0 KALORİ ONUNLA ARA ÖĞÜN YAPABİLİRSİN
aaa ayrı şehirlerde mii olcak kınayla düğün ki niye öyle yapıyosunuzdimi dmimi ben şalvar sevmiim
![]()
gündüz cok az beslenip akşam tadımlık yerim ayıp o kadar gelip ugrascak kadnsen ye mantıları![]()
bak bu kadın şehir dışına da cıkıyo ben bi atlatayım güzel olursa sana da öneririmevet ayrı şehirlerde olcak bizim burda kına düğün gibi ordada köy düğünü olcakburdakilerde görsün diye gelinlikte giycem
organizasyonda istiyorum ama
![]()
gündüz cok az beslenip akşam tadımlık yerim ayıp o kadar gelip ugrascak kadn![]()
akşam eve giderken bakayım bende:))Ben almadim canim dün kvdemlerdeydim orda yedim migrosda kesin vardir ama bencebende bakicam
aynı şehirdeyiz ya ne şehir dışıbak bu kadın şehir dışına da cıkıyo ben bi atlatayım güzel olursa sana da öneririm1000tl cik
![]()
sentadımlık
mantı
yiyeceksin
hım
oldu
![]()
bari cuma gelseydiallahım yardım etsin bana
o akdar da dedim hafta sonu olsun diye
yok dedi işten geldiginde sıcak sıcak yersin dedi
nişanlımda dedi bi kereden bişi olma zye dedi
![]()
Yok tatli degildi bu canim ilk defa yedim bende tatsiz bi kraker gibiydi ama markasına bakmadim hicBu vadsa bim de ki degil sanirim ,o baya tatli birsey,markasi nedir sekercim![]()
Ben 2 haftadir 1000 kalori besleniyorum ne ac ne tok oluyo insan bu kaloriyle guzel de kilo gidiyo 1 kiloya yakin gitti bende hep 2 haftada sanirimkaptinn ben 700 kalori aldığımda bana söylediklerinizi düşünün o yüzden 1000 kaloride anlaşıyoruz kahvaltı kalorin 400e yakın olabilir kahvaltı önemli çünkü
aylardan sonra ilk kez belirtisiz oldum ama belim kopuyor kramolar giriyor oda geçse süper olacak
heee biliyorum bunu paket gıdalar tercih etmediğim için anlayamadım migros gibi yerlerde vardırDiyet kraker gibi bisey canim dur netten resim bakiyim açlığı cok guzel bastirdi ve tok tuttu bende alicam bulursamEki Görüntüle 1987012
yok ki sayfası neyinaynı şehirdeyiz ya ne şehir dışıbenim burda olcak kına düğünüm bakiyim özelden söyle sayfası falan var mı