Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yeni sağlıklı tarif öğrendim hatunlar, hemen sizlerle paylaşayım.
hurma, kakao, tarçın ve herhangi bir yemişi (ben fındığı tercih ettim) rondodan geçiriyorsun sonra küçük toplar yapıyorsun.

Muhteşem besleyici bir tatlı. Adet döneminde olanlar deneyebilir. Sabahtan yaptım yanıma aldım. Bu öğlen kahvemle yiyeceğim:21:
ay evet biliyorum ben onu cok yapardım bi ara :kk77::kk77: cok lezzetli oluyo ve içnde şeker vs yok :KK49:

dün organizason için gittim ya kafam cok karıstı benim :ruh: sence 1 nişanlık giysem 2 bindalllı giysem cok mu yoksa 1 nişanlık 1 bindallı yeter mi :KK51:
1 nişanlık bi bindalli yeteg giz :KK70: Yohh 3 dene giy yada her saat basi degistir:KK70: :KK8:kendin bilin tabisi:KK8: adetleriniz varsa giy iki dene:KK8:

Ben 2 haftadir 1000 kalori besleniyorum ne ac ne tok oluyo insan bu kaloriyle guzel de kilo gidiyo 1 kiloya yakin gitti bende hep 2 haftada sanirim:eğlence: haftasonundan sonra 500 gr artim var:sus:bugun bende dönüyorum kalori saymaya:sus: benim programin adi fit365 :sus:
kalori sayınca başka bir mecbureiyet oluyor ilk başlarda sayıyordum sonra bıraktım .... sen bu azim ile o 500 gramı verir üstüne 500 gram daha verirsin

yok ki sayfası neyin:KK53::KK53::KK53: kadın zingiiinnn hobi olarak yapıyoms ama bir kiralık kıyafeti var elidne dibin düşeerrr salonun ortasına koymuş ne güzel duruyoduuuu :ruh::ruh:
Eki Görüntüle 1987029
bu tarz bişeydi:KK36:
Ayyy baa-yill-dimmm buna yaa bende giyyim bi kere verde:dua::KK53:ayy coh guzell buuu:KK37:

Ayyy baa-yill-dimmm buna yaa bende giyyim bi kere verde:dua::KK53:ayy coh guzell buuu:KK37:

Pancarcim :KK68: gel benim düğünümde giy :KK70: arnavutlar giyiyo gelin topuzu falan yaptırıyo yeni gelinleri arnavut yeni geliniyim dersin :KK70::KK70: Başkasının kına gecesinde yeni gelinler kendi gelinliklerini giyip geliyolarmış :KK57:

kalori sayınca başka bir mecbureiyet oluyor ilk başlarda sayıyordum sonra bıraktım .... sen bu azim ile o 500 gramı verir üstüne 500 gram daha verirsin
Normalde ben çok hizli kilo aliyorum sevindim 500 grma valla çünkü 3 gündür cok kaçırdım :dua: veririm dimii ivittt vericem:dua:

Pancarcim :KK68: gel benim düğünümde giy :KK70: arnavutlar giyiyo gelin topuzu falan yaptırıyo yeni gelinleri arnavut yeni geliniyim dersin :KK70::KK70: Başkasının kına gecesinde yeni gelinler kendi gelinliklerini giyip geliyolarmış :KK57:
Yooh ben senin düğünde gelinlik giycem ama toz pembe olcak merak etme :D beyaz giyecem de sana ayip olmasin diye pembe giyyim didim:KK16: coh düşünceli bir insanimdir:KK16::KK45::D ayy o ne oyle giz bizde de beyaz elbise bile giyene dik dik bakarlar demi:D:D

Yooh ben senin düğünde gelinlik giycem ama toz pembe olcak merak etme :KK70: beyaz giyecem de sana ayip olmasin diye pembe giyyim didim:KK16: coh düşünceli bir insanimdir:KK16::KK45::KK70: ayy o ne oyle giz bizde de beyaz elbise bile giyene dik dik bakarlar demi:KK70::KK70:

ben eltimden şüpheleniyom giyebilir gelinliğini :KK70::KK70::KK70: ayy valla bizde öyle benim en yakın arkadaşım arnavut o anlatıyo ben böyle bakıyom :KK57::KK57: şok oldum :KK70: çok gösteriş meraklısı oluyo onlar ama bi o kadarda güzel becerikli ve iyiler :21: çok seviyim arkadaşımı :KK19:

ben eltimden şüpheleniyom giyebilir gelinliğini :KK70::KK70::KK70: ayy valla bizde öyle benim en yakın arkadaşım arnavut o anlatıyo ben böyle bakıyom :KK57::KK57: şok oldum :KK70: çok gösteriş meraklısı oluyo onlar ama bi o kadarda güzel becerikli ve iyiler :21: çok seviyim arkadaşımı :KK19:
O arkadasin gelecek mi dugune:D gelinligini giyer gelirmis ahahaha:D ne degisik adetleri var demi:deli: ama guzel yemek yapiyodur arkadaşın :KK8:

Back
X