Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bebisinolan hanimlar size sesleniyorum gece sol tarafa yata
Rak uyumaya calisiyorum ama bacagim bir muddet sonra cok agiriyor dayanamiyorum sag a donuyorum bu defa o ayni oluyor sabah agrilariyla kalkiyorum gun icinde de pek gecmiyor kilom agirlastigi icin mi oldu niye boyle oldum kizlar sizde de olmusmuydu o_O
SekerPancarii SekerPancarii @ParteMoralll @sarraf @Marul_Anne nicki aklima gelmeyen diger bebislibhatunlar yardimmmm :skandal:
Canim kramp mi giriyor bende de cok olurdu uykumdan uyandirirdi kramp girince bacagima:skandal: normal yani oluyo bazi hamileliklerde:anneadayı:

komikime gitti :KK70::KK70: tm 1 tabaktan az yicem :tokat: çokokremli ekmek yiyebiliyoz mu arkasından :KK53:
Yohh işte cokokremli ekmek yememek için yarim tabak degil 1 tabak hakkin var:D sen en iyisi naaap biliyon mu bir tabak ye 1 büyük porsiyon olarak hesapliyak 470 kalori tamam mi:sus:

o 300 kalori de benm hakkım sonucta niye 300 eksik olsun ki :KK70::KK70::KK70: SekerPancarii SekerPancarii
600 kalorin var cepte demi dur hesaplama yapacam:KK70: bir tabak manti yedin 1 büyük porsiyon olarak hesapladim 470 kalori salata yedin yagli soslu 1 orta porsiyon 90 kalori etti mi 560 simdi ikindi vakti de bi meyve yidin mi 40 kalori de oyle alirsin al sana yedin bütün kalorileri:KK70:

Son düzenleme:
600 kalorin var cepte demi dur hesaplama yapacam:KK70: bir tabak manti yedin 1 büyük porsiyon olarak hesapladim 470 kalori salata yedin yagli soslu 1 orta porsiyon 90 kalori etti mi 560 simdi ikindi vakti de bi meyve yidin mi 40 kalori de oyle alirsin al sana yedin bütün kalorileri:KK70:
maşallah kafa zehir :D:D:D:D

ben mahhsuss yemedim bütün gün akşama cok kalori kalsın diye :KK70: ben bu kalori işini cok yanlış anlamışım :KK70::KK70::KK70:
E o zaman ben 1000 kaloriye hamburger menü yiyim gün boyu onlan duruyum :KK53:sonra kilo vermeyi bekleyim:tokat: kaloriyi neden aldigina da dikkat edecen yağ protein karbonhidrat dengesini kuracan:tokat:

Back
X