- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #197.161
hee sen kilo alıyon bak ben almıyomHee sebze yin akşamları dengelenbah sen boyle mantidan konusunca aklim dünkü mantiya gitti
keske coh yeseydim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee sen kilo alıyon bak ben almıyomHee sebze yin akşamları dengelenbah sen boyle mantidan konusunca aklim dünkü mantiya gitti
keske coh yeseydim
![]()
dertlerr beniiimm çilee beniiimm mutluluk senin ossuuunnYaa ni demezsincoh çilekeş
![]()
Ben coh yemediysem sende yiyemezsinhee sen kilo alıyon bak ben almıyomsen yeme
![]()
Kabul efendimdertlerr beniiimm çilee beniiimm mutluluk senin ossuuunn![]()
Ahahahhaha bu nasil bi yalvarmadirhe ben kalkam sen otur aplaaamm bnm hesap kıtaabımı sen yap aplaaammm hesaplayan beyin hücrelerin zeval görmesin aplaaaaaammmm![]()
az yicem söööössssssBen coh yemediysem sende yiyemezsin![]()
bn demicem sen anana dicenKabul efendimsaolun efendim
![]()
ne oluuur aplaaammm tuttuugun altın ossuunn aplaaammm :Ahahahhaha bu nasil bi yalvarmadirahahajja
Allah ne muradin varsa versin aplamm
bende ne anlarim ya hesaptan 2 kere 2 4 bende matematik burda biter
![]()
Bu sösss hic inandirici gelmiyoaz yicem söööössssss
bn demicem sen anana dicen![]()
Gurban ossun aplan sen nasil muhasebeci oldun o zamanne oluuur aplaaammm tuttuugun altın ossuunn aplaaammm :
bnmkide cok parlak değil yani![]()
nası doyurcaz biz bu kızıBu sösss hic inandirici gelmiyoaksam gelin ay ben coh yedim diye
az yi gizim kvden laf eder bizim gelinde iyi hoşda bek çoh yiyo der
![]()
klavyem iyiGurban ossun aplan sen nasil muhasebeci oldun o zaman![]()
Allah'tan kendi de çalışıyo yoksa nasil doyuracaz oglum biz bu gizinası doyurcaz biz bu kızı: oluuum cok çalııışş bu kız doymuyooo
![]()
Haaa tememdirklavyem iyişahane kullanırım coooh hızlı yazarımmm hesap makinasınıda cok güzel kullanırım ;
D
Ayy coh gözelleebiraz da motive olmak lazım dimi ama![]()
yaza hazır olun kızlarrr çünkü bu iki seçenektn biri olacağıızz ve bu tamamen bizim seçimimiz olacak şimdi karar verin sonra ağlamak sızlamak yookk
![]()
![]()
after after afteeeerrrrrrr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bilin bakalım bizim beyimiz eksik?
hiç bişeyimiiiizzzzzzz![]()
Açim efendimreegl oldum bekleyin beni cumaya cooh güzell geliiiimm![]()
aynı bizAyy coh gözellee![]()
bende efendimAçim efendim![]()