Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn kaptinn iyi de ben biliyorum kalkacak iş yapacak bacağı iyiliser mı bilmem tatlım var çocukları da hiç guvenmiyorum bakacak valla inşallah iyileşir bakalım tatlım çok sağol ilgilendigin için

kaptinn kaptinn iyi de ben biliyorum kalkacak iş yapacak bacağı iyiliser mı bilmem tatlım var çocukları da hiç guvenmiyorum bakacak valla inşallah iyileşir bakalım tatlım çok sağol ilgilendigin için
canım neden ameliyat oldugunu unuttum ama eğer dizinden olduysa hareket etmesi onun için daha iyi olur. sen gitmeden bütün işleri halletmeye calış yemeğini vs. yap sonrası artı Allaha emanet edip cıkıcaksın :dua:
yani seninde bi eşin avr sonucta o da yalnız evde

hakisimm ben oylee korkunc bahmaa baaa:tokat:

gunaydin pampikkk:rapci:

gunaydinn tatlisimmm aksam yatarken muz yedim ve gece daha rahat uyudum sankii :KK19:

Problen evdeyse zor canim. Aksam guzel desarj ol damar parcalar destek verir tavsiye ederim :mad:
Ohh cok sevindim:anne: iyi uyu dinlen ki bebis sakin ossun:anne: kalsik muzik dinlemeyi unutma gün içinde dinlenirken dinle ozellikle premses de dinlesin:anne:

TM BENDE ALCAM HEMENCİK:sus::sus:

böyyyük bi ihitimal :KK70::KK70::KK70:

eski liste beybi ben yenisii cuma hazırlıcam:rapci::rapci:

temam cumya bildir bana bende hafta sonnu yapem:hamarat::hamarat:

:KK70::KK70::KK70:bnmde 554 :KK70::KK70::KK70:
:kahve:Boyle toplu yazinca hangına cevap virecemi şaşiyom gaaari:kahve:
1. Cevap:kahve: he a101 den al migrosda pahalidir belkim fahirik biz ekonomik ossun:kahve:
2. Cevap :kahve: hemde cohh büyük bir ihtimal:D
3. Cevap :kahve: temem cumayaca bayatlar ama kesin çünkü normal marketten bile çavdar ekmegi aldığımda 2 gün taze kalip bayatliyo ben dolabda muhafaza ediyom bayatkende seviyom hem:kahve:
3. Cevap :kahve: bizim hedefler degismez bi iki kiloyu veremedik:D:tokat:bitti:kahve:

Kizlar kahvaltimi yaptim,iki gun su sekil yiyecegim,
Kahvalti,
Bir haslanmis yumurta,
Bir domates ve salatalik
Bir etimek
Bir dilim peynir
İki fincan cay ictim
Ara,
Bur bardak ayran
Oglen,
İki kepce corba ve salata
Ara,
Bir bardak ayran
Ara,
Bir kutu probiyotik yogurt
Aksam,
Dort kasik kiymali taze fasulye
Salata
Ara,
Meyve bur tane

Nasil,cokmu,iki gunde kg verdirirmi,ne diyorsunuz canlar:işsiz::KK17::KK56:
Bin kalorinin cok ustundemidir:KK33::-)bu liste:KK35:
Aksamki meyveyi öğlene al bence canim gayet guzel bi liste:eğlence:

:kahve:Boyle toplu yazinca hangına cevap virecemi şaşiyom gaaari:kahve:
1. Cevap:kahve: he a101 den al migrosda pahalidir belkim fahirik biz ekonomik ossun:kahve:
2. Cevap :kahve: hemde cohh büyük bir ihtimal:KK70:
3. Cevap :kahve: temem cumayaca bayatlar ama kesin çünkü normal marketten bile çavdar ekmegi aldığımda 2 gün taze kalip bayatliyo ben dolabda muhafaza ediyom bayatkende seviyom hem:kahve:
3. Cevap :kahve: bizim hedefler degismez bi iki kiloyu veremedik:KK70::tokat:bitti:kahve:
::D:D:DD:
cok yapıp 2 ye bölüp buzluga atem diyom sonra bittikce ondan sonra cıkartır fırınlar yada buharlandırırım :kahve:nası fikir:kahve:süper deemi:kahve:
son 2 kiloyu veremeden öldü dicekler arkamızdan :D:D:D:D:D+

::KK70::KK70::KK70:D:
cok yapıp 2 ye bölüp buzluga atem diyom sonra bittikce ondan sonra cıkartır fırınlar yada buharlandırırım :kahve:nası fikir:kahve:süper deemi:kahve:
son 2 kiloyu veremeden öldü dicekler arkamızdan :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:+
Hee iyi fikir hepsini tek tek poşetle bence bi tenecik çıkarır çözdürürsün:kahve:bek süper bi fikiğ ahilli gizim benim:kahve:
Aynen öyle haa:D tövbe Yarabb:dua:

Back
X