Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yoksa tepelicen yani kasigi:KK70:
tabikide :D pek severin :D bide naneli kekikli :kk77:
Ben doyunca yiyemedim ya icimde kalmiş zaar:KK70:
kız valla az da yapmamışlar bi görsen :D:D aslında kilo derdin olmıcak 1 tencere yapcan alcan önüne dinlene dinlene yicen :D:DD:D:D
Sus dillendirme:sus: zerhoş dirler sonra bağa:sus: şşş:sus: ses etme:sus:
kız zerhoş mu olcen:tokat: gocana ne diriz sonra :tokat:içip içip bizi elaleme rezil mi etcen:tokat::tokat:

tabikide :KK70: pek severin :KK70: bide naneli kekikli :kk77:

kız valla az da yapmamışlar bi görsen :KK70::KK70: aslında kilo derdin olmıcak 1 tencere yapcan alcan önüne dinlene dinlene yicen :KK70::KK70:D:KK70::KK70:

kız zerhoş mu olcen:tokat: gocana ne diriz sonra :tokat:içip içip bizi elaleme rezil mi etcen:tokat::tokat:
Ayy bende cok severim yaa bulgur pilavi:dua: ben bi kere 3 dolu tabah manti yidim kendime gelemedim kiz :eek: hepsini:kusmuk::eek: 2 tabah ideal:D:D
Sus didim:sus: ne zerhoşu:sus: iki likörlü çikilattan nolar ki:sus: hadi hadi ver iki dene:sus:

Bizde akşamları ekmek pekmyenmez canım balığın yanında bile pilav olur :KK70: hatta birgün diyetisyen e öyle dedim diyetisyenler normalde umutsuz olmaz ama o zaman zor verirsin dedi :KK70:
Ben bildiğin catallicam :KK70:
AY SEN BENDENSİN ANNEM HER YEMEĞİN YANINA PİLAV YAPAR BAZEN PİLAV SALATA İLE KAPATILIR AKŞAM AMA PİRİNÇ PİLAVI OLCEK :D :D

kaptinn kaptinn iyi de ben biliyorum kalkacak iş yapacak bacağı iyiliser mı bilmem tatlım var çocukları da hiç guvenmiyorum bakacak valla inşallah iyileşir bakalım tatlım çok sağol ilgilendigin için
TEK OLACAKSA MECBUREN KALKMAK ZORUNDA ÇOCUKLARINDAN HAYIR GELECEĞİNİ SANMIYORUM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN

:kahve:Boyle toplu yazinca hangına cevap virecemi şaşiyom gaaari:kahve:
1. Cevap:kahve: he a101 den al migrosda pahalidir belkim fahirik biz ekonomik ossun:kahve:
2. Cevap :kahve: hemde cohh büyük bir ihtimal:KK70:
3. Cevap :kahve: temem cumayaca bayatlar ama kesin çünkü normal marketten bile çavdar ekmegi aldığımda 2 gün taze kalip bayatliyo ben dolabda muhafaza ediyom bayatkende seviyom hem:kahve:
3. Cevap :kahve: bizim hedefler degismez bi iki kiloyu veremedik:KK70::tokat:bitti:kahve:
DİFRİZE ATMIYOR MUSUN EKMEĞİ HAVA ALMICAK SEKİLDE AT SABAH UYANINCA YİCEN KADAR ÇIKAR İYAN OLMAZ

dün akşam koşuya parka gittim iyi geldi. Yüzümdeki makyajı silmeden evden çıktığım için ağlayamadım yoksa parkın bir köşesinde sessizce ağlayabilirdim. Birde üstüne makyajla spor yaptığım ve terleyince gözeneklerimin iyice makyaj kalıntılarıyla dolacağı geldi iyice sinirlendim. Yine de açık hava ve koşu iyi geldi. Bu sabahta 6 gibi kalkıp gidecektim ama kalkamadım.
DİNLENMİŞ OLDUN KUZUM ÖNEMLİ BİR DURUM YOKTUR UMARIM

Back
X