Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
(120)Nuffiun:120
(90) elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

(50)Hedef52:50+20
()Senad:
(20)SekerPancarii:20
(90)Alina_:30+60
()zuzuzuzu1234:
(100)ParteMoralll :100

PEMBE TAKİM: 360
MOR TAKIM:260

DİFRİZE ATMIYOR MUSUN EKMEĞİ HAVA ALMICAK SEKİLDE AT SABAH UYANINCA YİCEN KADAR ÇIKAR İYAN OLMAZ
Ziyan olmuyo bizim evde canim kizimla eşimde bu ekmekden yedigi için 3 günde falan bitiyo bayatlamaya kalmiyo yani:deli: ama fazla yapip bi kismini atmak guzel olur bittiginde hazirca yeriz:halay::kk77:

bi düşüniiimm :kahve::kahve::kahve::kahve: olur affederim:kahve::kahve: pattis diyeti yaptın mı sne hiç onu gördüm şimdide :kahve:yapsak mı:kahve:kabız olur muyuz :kahve:
Ahahahhah:D o nerden çıhtı ay:kahve: ben kendimi sağlıklı beslenmeye adadim:kahve:krakerimi bilem kendim yapiyom artik:kahve: yarin fit poğaça yapacum kendime:kahve: iyi oldu sene:kahve: hele acik kuru meyve aliyim fistik ezmesi yapiyim kendime fit kurabikler yapacum:kahve: şekersiz balli portakal reçeli yaptim kizima chiayla bek sevdi:kahve: daha sen durrr ben neler edecem:kahve:

Ahahahhah:KK70: o nerden çıhtı ay:kahve: ben kendimi sağlıklı beslenmeye adadim:kahve:krakerimi bilem kendim yapiyom artik:kahve: yarin fit poğaça yapacum kendime:kahve: iyi oldu sene:kahve: hele acik kuru meyve aliyim fistik ezmesi yapiyim kendime fit kurabikler yapacum:kahve: şekersiz balli portakal reçeli yaptim kizima chiayla bek sevdi:kahve: daha sen durrr ben neler edecem:kahve:
Sana ana diyebilir.miyimmm :D

Ahahahhah:KK70: o nerden çıhtı ay:kahve: ben kendimi sağlıklı beslenmeye adadim:kahve:krakerimi bilem kendim yapiyom artik:kahve: yarin fit poğaça yapacum kendime:kahve: iyi oldu sene:kahve: hele acik kuru meyve aliyim fistik ezmesi yapiyim kendime fit kurabikler yapacum:kahve: şekersiz balli portakal reçeli yaptim kizima chiayla bek sevdi:kahve: daha sen durrr ben neler edecem:kahve:
cok acıktım:kahve:sen burda neler diyon:kahve: açım:kahve:acıktım:kahve:eve gitmek istiyom:kahve:bende yapcem o ekmekten:kahve:bimde var mıdır:kahve:

Back
X