Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Her gun dinletemezsemde her hafta dinletmeye calisiyorum mozarthci olcek guzummmm
Hee dinlet bak goreceksin nasil sakin bi bebik olacak:anne: milletin cocuklari analarini uyutmaz hep aglar benim kiz emmek icin bile uyanmazdi ben saat kurar kalkardim emzirmeye bek sakindi bebekken:anne: bence klasik muzik dinlememin büyük rolu vağ bunda:KK75:

Hee dinlet bak goreceksin nasil sakin bi bebik olacak:anne: milletin cocuklari analarini uyutmaz hep aglar benim kiz emmek icin bile uyanmazdi ben saat kurar kalkardim emzirmeye bek sakindi bebekken:anne: bence klasik muzik dinlememin büyük rolu vağ bunda:KK75:
Ayy ins ins ben oyle bebek hic rastlamadim cevremde ama benimki oyle olsun cok isterimmm sakicik huzurlu beboskom ossunnnn anaciginibhic usmesinnnnnn baska seyler dinletiyormuydunn de baaaa hepiciniiii

Anammmmn:anne: yasasinnn :rolleyes:kraker feslegenliiiii:KK8: peynirliii:KK8:mmmmmmm:KK72:olsa yenirdiii:kk77: yaa emojiler cikmiyor sinir oldummm:KK34:
ben senin yerine emojilendirdim :D:D:D:D munter munter

cok acıktım:kahve:sen burda neler diyon:kahve: açım:kahve:acıktım:kahve:eve gitmek istiyom:kahve:bende yapcem o ekmekten:kahve:bimde var mıdır:kahve:
Napah:kahve: sende yanina sağlıklı atıştırmalıklar alsaydin:kahve: herseyi ben mi söylim:kahve: hic acikmadim ben yemeklere saldirmadim:kahve:paketli hazir gida da yimedim:kahve:huzurluyum:kahve:birazdan yagsiz pisirdigim tavuk göğsünden yaptigim dönerimi yicem salata ve karabugdayla:kahve:istersen gel:kahve:sene de yeter:kahve:bu boyle gider:kahve:ben zaabaaca gonusurum:kahve:

Anammmmn:anne: yasasinnn :rolleyes:kraker feslegenliiiii:KK8: peynirliii:KK8:mmmmmmm:KK72:olsa yenirdiii:kk77: yaa emojiler cikmiyor sinir oldummm:KK34:
ben senin yerine emojilendirdim :KK70::KK70::KK70::KK70: munter munter
Ayy super olmussss okuyorum diyorum ki icimden bu koz ayni benim yazdiklarimi yazmis yanlismi alintiladim diye kendimce dusunuyordum ki sonunda anladimmm ya telden cok zor oluyor buraya takilmak pc de takilsam siz p zaman beni gorunn tozunu attiririm buralarinnn

Napah:kahve: sende yanina sağlıklı atıştırmalıklar alsaydin:kahve: herseyi ben mi söylim:kahve: hic acikmadim ben yemeklere saldirmadim:kahve:paketli hazir gida da yimedim:kahve:huzurluyum:kahve:birazdan yagsiz pisirdigim tavuk göğsünden yaptigim dönerimi yicem salata ve karabugdayla:kahve:istersen gel:kahve:sene de yeter:kahve:bu boyle gider:kahve:ben zaabaaca gonusurum:kahve:
Ayy senin mutfagina hayranim evd3 donerler hamburgerler kofteeler kociskonve kizin cok sansli cok heveslendim keskemler benim evdede senden ossaaa

Ayy senin mutfagina hayranim evd3 donerler hamburgerler kofteeler kociskonve kizin cok sansli cok heveslendim keskemler benim evdede senden ossaaa
Sen çalışıyon balım hep evde olsan sende internetten bakip bakip degisik seyler denerdin:KK68: ozellikle sağlıklı seyler yapmaya özen gösteriyorum kizimin damak zevki bunlara alışsın diye:sus: ama tabi arada yagli kizartmali seller de olabiliyi cahtirma bazen olar:sus:

Ayy ins ins ben oyle bebek hic rastlamadim cevremde ama benimki oyle olsun cok isterimmm sakicik huzurlu beboskom ossunnnn anaciginibhic usmesinnnnnn baska seyler dinletiyormuydunn de baaaa hepiciniiii
Netten klasik muzikleri açıp dinletiyodum kuzum bide ben 9 ay yattim acep ondan mi bu kadar sakin oldu:D:D

Sen çalışıyon balım hep evde olsan sende internetten bakip bakip degisik seyler denerdin:KK68: ozellikle sağlıklı seyler yapmaya özen gösteriyorum kizimin damak zevki bunlara alışsın diye:sus: ama tabi arada yagli kizartmali seller de olabiliyi cahtirma bazen olar:sus:
Kiz her ev de olan sen gibi mii ama bende severim boyle mutfak ile ugrasmaui belki yavrumm olunca daha cok kendimi veririm simdi o ladar uzerine dusemiyorumm arafa yesin yavrumm buyuyunce cok cani cekmez

Bende cok severim evde yapilanini hic yemek nasip olmadi hazirini asori sevdigimi dusunursek evdekine bayilirimmm
Kuzum o kadar basit ki bak atiyorum tarifini un yok içinde çekilmiş yulaf var cok guzel toplanıyo hamur kolay da sekil aliyo yap çantana atarsin atıştırırsin:KK60:
IMG_8191.webp
Bak bunlar benim krakerciklerimIMG_8202.webp:KK72:ayy keske yakin olsak ben yaparim seneee:21:

Ziyan olmuyo bizim evde canim kizimla eşimde bu ekmekden yedigi için 3 günde falan bitiyo bayatlamaya kalmiyo yani:deli: ama fazla yapip bi kismini atmak guzel olur bittiginde hazirca yeriz:halay::kk77:
süpermiş. senin şu çay detoksu var ya günde 3 yumurtalı olan onu yapacam ama yumurta yemicem öğlen ve akşam işe yarar mı acaab

]Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
(120)Nuffiun:120
(90) elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

(70)Hedef52:50+20
(120)Senad:120
(20)SekerPancarii:20
(90)Alina_:30+60
()zuzuzuzu1234:
(100)ParteMoralll :100

PEMBE TAKİM: 360
MOR TAKIM:400

ne konustun be :D:D:D:D:D afiyet olsun ben almiiim canımm yaa yedimde geldimmm:kahve::kahve:

Back
X