- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #197.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevdimNe sevdin bee![]()
gezemicez ki bizHemen isteme giz yaşin küçük daha acik gezin![]()
cok geçmiş olsun canımm ya hala aynı mı geçti miKızlar selam çoklu alıntı yapamadım oyüzden topluca burdan yazayım dedim hoşbuldum :) Dün 11:30 gibi kreşten aradılar benim ufaklık topallıyomuş izin aldım hastaneye götürdük film çekildi burkulmuş bidaha da işe gelemedim evde durdum oyüzden bugün girebildim. Dün öğlen yemeğini evde yedim 4 kaşık bol sebzeli bulgur pilavı ve mantarlı tavuk sote yedim.Akşam yoğurt çorbası ve patatesli ıspanak graten yedim 3 kaşık fln vardı.1 dilimde üzümlü kek yedim bu biraz cısss oldu ama napim çokda güzel yapmışım yaw
![]()
olmazzz ee onlar yenmez öle seylerBağa çekoletta al aplağğ![]()
Bizde cok sevdik be aplasevdim
gezemicez ki bizgezmemizi beklersem 25 olurm
![]()
he sağolsun anam babam nişanlım bir oldular bi taraf diyo sen nişanlı kızsın bişey olursa nşanlına ne deriz diğer taraf nişanlandık o kadar otur evinde işte 5 ay sonra gezerizO da bisey gidiyon sonuçta![]()
beni secerseniz takıma vışkiye takacaaaammmmVarol gaptanahajj
cok geçmiş olsun canımm ya hala aynı mı geçti mi
evet o akşamkı cıss olmamışşş![]()
yatıcak nasıl olsa senin evde kalmanı gerketiricek bişey yokmş ama aklın kalır dimiSagol canım aynı ayağını bandajla sardı doktor bikaç gün üzerine basmaması gerekiyor.Bugün mecbur işe geldim kızkardeşim evde ona bıraktım o ilgilenecek bugün
Bizde cok sevdik be aplao zaman acik bi kac ay eve alis yemek yapmaya felan alis sonra giz gidigitmez hamile kalinca insan noldugunu şaşırır
![]()
yatıcak nasıl olsa senin evde kalmanı gerketiricek bişey yokmş ama aklın kalır dimi![]()
kızlar hasta olunca cok aşırı nazlı oluyoay hemde nasıl yanında olmak vardı şimdi kuzucugumun![]()
Canım cok gecmis olsun yiğenine..Rabbim şifa versin..kızlar hasta olunca cok aşırı nazlı oluyoyavrucaklar hiç hasta olmasa keşke
![]()
oooh iyi gezmeler kuzummmSelam kızlar..
Teog sinavindan dolayi iki gundür okul yok ben de kızçelerimle gezmelerdeyim..birazdan yine çıkacaz hava çok güzel..
sağol canımm aminn inşallahhCanım cok gecmis olsun yiğenine..Rabbim şifa versin..
havanın tadını çıkarın bol bol, darısı olmayanlaraSelam kızlar..
Teog sinavindan dolayi iki gundür okul yok ben de kızçelerimle gezmelerdeyim..birazdan yine çıkacaz hava çok güzel..
ok ben .. benim kalori neredeyse doldu saat 3 gibi kefir içerim akşam bir çorba yaparım içerim kalan sürelerde suya vurucam kendimibugün 3 litre yapalım suyubende yazayım kalori programından takip ederim kaç litre içtim
![]()
bnmde doldu gibi oldu yarıladımok ben .. benim kalori neredeyse doldu saat 3 gibi kefir içerim akşam bir çorba yaparım içerim kalan sürelerde suya vurucam kendimi
kızlar hasta olunca cok aşırı nazlı oluyoyavrucaklar hiç hasta olmasa keşke
![]()