- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #197.681
aynen kuzu hep yazıyorum ben bunu kenarlara bi yerleresanırım benden başka kimse yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen kuzu hep yazıyorum ben bunu kenarlara bi yerleresanırım benden başka kimse yok![]()
evin en önemli yerleri bi yatak bide tv karısına denk gelen koltuk bunların rahat olması şart![]()
sık kafama sık sık sıktv nin karısımı varmışşşş aaa bak bizimki evde kalmış![]()
![]()
![]()
O zaman bana yulaf lapasi yap aplaolmazzz ee onlar yenmez öle seyler![]()
Ooo vışkiye varsa oyum sene muhtarhe sağolsun anam babam nişanlım bir oldular bi taraf diyo sen nişanlı kızsın bişey olursa nşanlına ne deriz diğer taraf nişanlandık o kadar otur evinde işte 5 ay sonra gezerizherkes kendini düşünüyo
beni secerseniz takıma vışkiye takacaaaammmm![]()
ne bicim kardeşO zaman bana yulaf lapasi yap apla![]()
Kismet bunlağ hepyok hemen değil Allah nasip ederse 4 5 ay sonradüğünden sonra izine geldiğinde olabilir
![]()
mıhtar olacaaaammm buraları kasaba kimin yapacaaaammOoo vışkiye varsa oyum sene muhtar
Oyle alıştırma gez arada sonra eve gapatirlar![]()
Ayy üşüttün senndün terli terli su içtim üşüttüm galiba bi üşüme baş ağrısı halsizlik heryerim ağrıyor sımdı bitane thylot icicem![]()
Gecmis olsun canim nesi varmis neden topalliyomus oğluşunbenimki erkek ama çok nazlı :)
Ahahahahah minnak cönefarlarbitki çayı fln da iç
ben gece harbiden dayak yedim yegenim sağolsn bi güzel tekmeledi beni
gece bi ara baktım kalktı ayak ucuma yattı napıyosun dedim bilmem dedi güldü geri yastıgına yattı uyurken yaptı bunlarıcok güldüm
![]()
Bende hic sevmem hele birinin bana sarilmasindan nefret ederimay bende hıc sevmıyorum bırıyle yatmayı evlenınce napcam bılmıyorumınsan rahatsız oluyo
![]()
dimi o zaman ınsan kocaasıyla yatmak ısteray utandım temem kapatalım konuyu
![]()
amin kuzumKismet bunlağ hephayirlisi olsun inşallah
![]()
,hastalandım yineNoliiiii
![]()