Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bana da göstertsene koltuklarini gonsu:sus:

18136943_441865929506407_1331608137_n.png

18136171_441865946173072_60711698_n.png

daha almadık ama böyle bakcaz renginede karar vermediik :KK36:

Ahahahahah minnak cönefarlar:KK70:
sorma :D tekmecikler pek acıtıyo bide küçük küçük ayakları yanıyo ittirdiği yer :D:D:D
Ahahah ben anamin evinde kanepede yatiyodum evlenince ortopedik yatak ve yastikla yatmaya bi alıştım artik anamlarda yatarken rahatsizoluyom:KK70:ben nankor evlat:KK70:
çıktıgı kabıgı begenmiiiyy:tokat: bende koltukta yatıyom:tokat: hemde acmaya üşendiğimden acmadan yatıyom:tokat:
bende tembel evlat :D:Dd
Aplaagg öyle demeğğğ:KK70:ahahahah boyle konusan kardes ossa tohati hakeder ahahahahh:KK70: amaaaağ aplağğğ:KK30:
agzının ortasına :D:D: bazen kardeşim yapıyo da ne diyon beeeeğğğ falan diye diyom yayma ağzını çakarım bi tane :D:D:D
Pardon başganım gapatamaz kimse sizi eveHoppa gusura galma başganimHoppa
afeettiiim:KK60:

KEFİRİMİ İÇTİM KALORİSİ YÜKSEKMİŞ ONUN 1 KASE ÇORBA İÇERİM BİRDE TURŞU YİYORUM 2 3 GÜNDÜR BENCE ONDAN OLUYOR YEMİCEM BİR SÜRE TURŞU
ay evet tursu su tutar yeme onu şimdilik :KK51:gerci bende severim bizim bitti tursumuz:hamarat:

oooovvv sonundaaaaa:KK9::KK9::KK9: kuzu sen korse kullanmaya başlamışsın duydugum kadarıyla :KK53: nasıl işe yarıyo mu o:KK51:
Canım evet kullanıyorum valla 2 hafta oldu ama açıkçası öyle gözle görülür bi sonuç yok hemğz ama bu korse zaten bi mucize değil ben 60 kiloykende belim kalındı basenlerime göre. Yani öküz gibi yeyip içip bununla incelme beklenmemeli şimdi 1 ay kullanıp bu 2 haftada diyette olduğumdan kesin sonucu bildiririm canım.Dediğim gibi şuan için tatmin edici değil ve yazın çok zor olucak gibi baya sıkıo çünkü ki ben m al demelerine rağmen s beden aldım iykide öyle yapmışım

Back
X