• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kilo almş onlar bu hafta çünkü od aha cok kilo almş farkettinse :KK70: cok başka anlamışlar olayı almak için değil vermek için yarışıyoz biz :KK70::KK70::KK70:
Ahahahhahajahhahahajah:D bide iki rakibinde kilo almasi daha enteresan olmus:D:D o zaman tohatt:tokat:

Kizimi uykuya gonderdim kahvemi de ictim evde mis gibi oldu (bi tozlar kaldi çahtirma:sus:) ben simdi spor yapmaya gidiyom görüşürük:spor:

Birlikte başlayalım bence
ayy su an hiç bilemedimmm:ruh: du bakim bi izliyeyimde ben su videoyu bu ara evde durumlar karısık yegenlerm bizde onar gtsin de başlayabilirsem başlarım :dua::dua:
Kizimi uykuya gonderdim kahvemi de ictim evde mis gibi oldu (bi tozlar kaldi çahtirma:sus:) ben simdi spor yapmaya gidiyom görüşürük:spor:
bende calışıyom hep çalışıyom çok çalışıyom :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

ayy su an hiç bilemedimmm:ruh: du bakim bi izliyeyimde ben su videoyu bu ara evde durumlar karısık yegenlerm bizde onar gtsin de başlayabilirsem başlarım :dua::dua:

bende calışıyom hep çalışıyom çok çalışıyom :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Bende hemen baslayamam ki :D

Sporumu yaptim geldim sanıyorsaniz yanılıyosunuz:D biraz fitness yapan kizlara baktim motive oldum simdi başlıyorum :D

Back
X