- Emoji Skoru
- 8.360
- Puanlar
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #198.021
Gunaydin kizlarrr
Ev temizlememe lazimmm
opuldunuz 
Ev temizlememe lazimmm
opuldunuz Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
opuldunuz
opuldunuz Yeni spor listesinde bende olmak istiom
Herkese günaydın ben bu sabah 63 leri gördüm tam sınırdan 63.9 ile ve çoooooook mutluyum biraz hızlandıracağım diyet işini de haftaya cuma hedef 62 küsürler

62 küsür haftaya cumaya olur 
Günaydın canım nasılsın
Iyiyim işe gitmedim bugün çok mutluyum sen nasılsınGünaydın canım nasılsın![]()
Iyiyim işe gitmedim bugün çok mutluyum sen nasılsın

Çünkü yanlis listeyidi oniye ile yapiyin baga hala 62 olacam diye mi geçen ayda öyle diyidim
![]()
Bak nasıl da bildiNapiyon gizbence yanliş listeyi aldin diye yapti
ahahah
Günaydın canımmm pek güzel yazmisin yaz geliyo artık havalar baya ısındı spor yapmak lazım güzel beslenmek lazım incecik olmak laziiimmm![]()
Günaydın efenim mutlu huzurlu sakin ama enerjik bir hafta sonumuz olsun inşallah.
Aman bi ısınamadık, yaz gelmeyecek galiba, nisan ayında kar olur mu derken Mayıs kapıya dayandı güneş kendini gösterdi. Sizin bulunduğunuz yerde farklı bir durum varsa oraya da fazla gecikeceğini sanmam.
![]()
Sabah saatleri sakin ve serin hava. Tam yürüyüş havası… Dönüşte markete uğrayıp sebze, meyve ve içinizden geçen sağlıklı besinleri alıp, bir de hafta sonu gazetesi kapıp mutfağa süzülmek ne de güzel geliyor kulağa. Mis gibi bir hafta sonu kahvaltısı, belki kendi yaptığımız çıtır bir ekmeğin kokusu (sağlıklı bir ekmek türü ve ideal miktar imkansız değil) …
![]()
Ev ahalisi uyuyorsa ve uyandığında ortalık birbirine giriyorsa ellemeyin derim. Ama unutmamak gerekir ki; her hafta sonu kahvaltısı, her bahar sabahı bir gün “nerde o eski günlere” dönüşüyor. Siz büyüdüğünüzde, belki ailenizden birini kaybettiğinizde ya da evlatlarınız büyüdüğünde eski hafta sonları, eski piknik günleri diye bir kavram oluşuyor. Bu anılar ne kadar çoksa o yeni günler geldiğinde insan o kadar güzel kabulleniyor hayatın değişimini…
![]()
Bahar geldi, yeşillendik, renklendik. SÖZÜN ÖZÜ Kabuğumuzdan çıkma vakti. Yaza fit olacağım diye nicelerimiz çıktı yola. Belki üstüne kaç yaz geçti. Ama gün bugündür. Eksilen 100 gr bile bulutlara yaklaştırır bizi…
Eki Görüntüle 1988790
Eki Görüntüle 1988791
yegencikler uyutmadi kahvaltı yaptık temizlik yaptık spor yaptık şimdi kızlar uyudu anca girebildm siteye